Centar za prevenciju i liječenje debljine Medivia

Spremni za ljeto – SPM i Zerona/Verju tretmani u Centru MEDIVIA

Kod inicijalnog pregleda, u dogovoru s liječnikom i/ili terapeutom, a s obzirom na stanje Vaše kože i područja nakupljanja masnog tkiva, utvrđuje se i predlaže područje tretiranja (trbuh, noge, stražnjica, nadlaktice), kao i odabir vrste neivazivnog tretmana

Bez obzira koliko truda uložite uvijek Vam se čini kako nikako ne možete izgubiti kilograme na tzv. “kritičnim mjestima”? Bez obzira na ciljane tjelovježbe i dalje Vas smeta višak masnog tkiva na određenim područjima? U Centru Medivia nudimo razne neinvazivne tretmane koji će Vam na efikasan način pomoći u rješavanju tog problema. Kod inicijalnog pregleda, u dogovoru s liječnikom i/ili terapeutom, a s obzirom na stanje Vaše kože i područja nakupljanja masnog tkiva, utvrđuje se i predlaže područje tretiranja (trbuh, noge, stražnjica, nadlaktice), kao i odabir vrste neivazivnog tretmana.

Posebno bismo izdvojili slijedeće tretmane:

Zerona/Verju laser

Zerona laser je medicinski neinvazivni aparat odobren od strane USA FDA, s medicinskim certifikatom za oblikovanje tijela čije je djelovanje potvđeno u mnogobrojnim istraživanjima. Ovim laserom se postižu značajni klinički rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice.

Zerona djeluje na način da bezbolno stvara poru na membrani masne stanice. Masnoće izlaze i prelijevaju se kroz otvor na membrani (pori) stanice. Naše tijelo potom izlučuje masnoću putem limfnog sustava.

Zerona eliminira masnoće koje su otporne na vježbu i dijetu, učvršćuje i tonizira opuštenu kožu te preoblikuje vaše tijelo u samo 2 tjedna!

Prateći Zerona plan tretmana , zajamčen je gubitak centimetara u predjelu trbuha,bokova i bedara.

SPM tretman

SPM je tretman za cijelo tijelo kojeg odlikuje snaga vakuma sa dubinskim djelovanjem na potkožno masno tkivo; smanjuje masnu stanicu te istovremeno učvršćuje tkivo i potiče tok limfe. Vakumski sustav SPM VACU PRES je aparat visoke tehnologije koji pruža veliki broj pozitivnih učinaka; intenzivno stimulira limfni tok, povećava sagorijevanje masnih stanica te jača vezivno tkivo stimulirajući pritom aktivnost enzima.

Pomoću malih usisnih aplikatora djeluje na učvršćenje kože nadlaktica, trbuha, nogu i stražnjice, te svih područja gdje nalazimo naslage masnog tkiva. Nezamjenjiv je u anticelulitnoj terapiji te daje vidljive rezultate u smanjenju strija nastalih naglim rastezanjem kože. Koža postaje čvršća, zategnutija, pojačava se tonus i kontraktilnost mišića te elasticitet kože.

Efekt ovog tretman osim limfne drenaže, aktivacije masnih stanica i zatezanja kože je i lijep prirodan sjaj kože. Konačni rezultat nakon jednog tretmana svakako ovisi o stanju kože, prehrani i načinu života. Budući da svaka koža zahtjeva različiti pristup broj potrebnih tretmana može varirati, ali jamčimo Vam da svaka koža nakon SPM-a izgleda svježe, zdravo i glatko.

Stoga, obratite nam se s povjerenjem i već danas rezervirajte svoj termin tretmana! Jamčimo Vam da ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima!  Više informacija potražite na našoj web stranici www.medivia.hr !

KONTAKT PODACI:

ZAGREB

Radno vrijeme: ponedjeljak- petak 7-20h

Informacije i rezervacije termina:

tel: 01 6397 333

mob: 091 4594 782

e-mail: info@medivia.hr

ČAKOVEC

Radno vrijeme: ponedjeljak- petak 7-20h

Informacije i rezervacije termina:

tel: 040 638 520

mob: 099 5832 398

e-mail: info@medivia.hr

Najnovije