LABORATORIJ ‘LM-DENT’

U Čakovcu s radom započeo suvremeno opremljen dentalni laboratorij Luke Munđara

Početkom ožujka ove godine s radom je započeo suvremeno opremljen dentalni laboratorij ‘LM - DENT’ u Čakovcu, čija je primarna djelatnost izrada protetskih nadomjestaka iz područja fiksne i mobilne protetike, kao i protetski dodaci


U dugogodišnjoj želji da pokrene vlastiti laboratorij, vlasnik novootvorenog dentalnog laboratorija dipl.lab.zob.prot. Luka Munđar suradnicima je pružio mjesto opremljeno vrhunskim uređajima i aparatima najnovije generacije te vrhunsku uslugu po uzoru na europske trendove u metodologiji rada i tehnologiji materijala.

Munđar je stjecao znanje na studiju laboratorijske zubne protetike u Ljubljani, dok je iskustvo gradio u nekoliko dentalnih laboratorija u Hrvatskoj i Sloveniji. Njegova odanost prema struci, adekvatno znanje i najsuvremenija tehnologija omogućuje kvalitetno izvođenje svih radova iz područja fiksne i mobilne protetike te ortodoncije.

Korištenjem vrhunskih materijala u izradi kvalitetnih i estetski privlačnih protetskih nadomjestaka poput krunica, mostova i proteza, ‘LM-DENT’ pacijentima omogućuje puni zubni niz, kao i novi prekrasan osmijeh, stoga se s povjerenjem obratite novootvorenom dentalnom laboratoriju koji se nalazi na prvom katu poslovne zgrade Metropol u Čakovcu na adresi Bana Josipa Jelačića 2.

Najnovije