VRŠI UPIS PACIJENATA

Novootvorena dentalna ordinacija Damire Janžek u čakovečkom MTC-u odiše elegancijom i profesionalnošću

Da odlazak stomatologu može biti veoma ugodno iskustvo, dokaz je stomatološka ordinacija dr. med. dent. Damire Janžek, koja je s prijašnje adrese (Ruđera Boškovića 13, Čakovec) nedavno preseljena na prvi kat čakovečkog trgovačkog centra MTC, na adresi Športska ulica 6a

Za novi profinjen izgled cjelokupne dentalne ordinacije, koja još uvijek vrši upis pacijenata, zaslužna je upravo Damira, koja je stvorila prostor gdje će se svaki klijent već s vratiju osjećati ugodno i dobrodošlo.

Čekaonica ordinacije doima se poput ležernog dnevnog boravka, koja će vaše iskustvo kod stomatologa učiniti čak i opuštajućim.

Osim ugodnog i modernog uređenja koje odiše minimalističkim luksuzom, svojim pacijentima osigurava profesionalnu uslugu koristeći se pritom najmodernijim tehnologijama te kvalitetnim materijalima iz domena estetske i implantološke stomatologije te protetike. U navedenim aktivnostima pomaže joj stručna dentalna asistentica Mihaela Goričanec.

Da je stomatologinji Damiri Janžek dobrobit pacijenta na prvom mjestu, dokaz je i njeno promišljanje o smještaju nove ordinacije po uzoru na svjetske velegradove, gdje su ordinacije smještene u trgovačkim centrima. Kako je obrazložila, pacijenti čekajući na pregled imaju mogućnost odabira različitog sadržaja koji pruža upravo centar gdje se sada nalazi ordinacija. 

Stomatološku ordinaciju u koju bi svatko poželio doći, znajući da je u rukama vrhunskih stručnjaka i eksperata koji redovito upotpunjuju znanje dodatnom edukacijom, možete kontaktirati na broj telefona 040/866-858 ili na adresi Športska ul. 6a, MTC Čakovec, jer još uvijek vrši upis pacijenata.

Najnovije