Vijesti / Promo
Promo
Britanski kupci najzadovoljniji brendom Suzuki vozila!
eMedjimurje.hr

UK Customer Satisfaction Index

Britanski kupci najzadovoljniji brendom Suzuki vozila!

Iz Velike Britanije dolaze sjajne vijesti za ljubitelje Suzuki automobila, nakon nacionalnog istraživanja o zadovoljstvu kupaca pokazalo da su britanski korisnici najzadovoljniji brendom Suzuki vozila. Isprobajte i vi najnovije modele Suzuki vozila u AC Baumgartner salonima u Čakovcu i Varaždinu

Priznati Institut za usluge kupcima u Velikoj Britaniji, koji svake godine ispituje zadovoljstvo potrošača proizvodima iz trinaest sektora (uključujući automobilski sektor), predstavio je ovaj put informacije o zadovoljstvu britanskih korisnika i korisnika automobila. Suzuki je proglašen brandom broj jedan u Institutu za službu za korisnike siječanjskog indeksa 2019., čime je postigao najbolji rang do sada.

Istraživanje nacionalnog mjerila osjećaja diljem zemlje se provodilo na 45.000 potrošača  koji su davali ocijene i svoja iskustva u radu s gotovo 260 različitih tvrtki u 13 sektora, uključujući i one u automobilskoj industriji. S poboljšanom ukupnom ocjenom indeksa od 83, u usporedbi s 81,5 prošle godine je omogućilo Suzukiju da se popne za 29 mjesta u odnosu na indeks 2018. te rangiran na 15. mjestu od ukupno 259 tvrtki i na prvo mjestu za od svih 24 proizvođača automobila. Kao dio ankete, Suzukijevi kupci glasali su za svoje trgovce kao najlakše i najotvorenije ljude s kojima se suočavali, ocijenjeni su s ocjenom 8,6 od mogućih 10 bodova, a klijenti su i dalje ostali odani brendu Suzukija s rezultatom ocjene od 8,5 od mogućih 10 bodova. - kako pišu AM-online.comGlavni direktor Suzukija Velike Britanije, Nobuo Suyama, istaknuo je: 'Vrlo smo ponosni na naše postignuće da smo prepoznali kao najbolji automobilski brand u istraživanju. Nastavak razvoja iskustva Suzuki kupaca bio je glavni fokus tijekom posljednjih godina, a napori koje smo uložili su se isplatili.'Za više informacija o najnovijim modelima Suzuki vozila, nazovite djelatnike u AC Baumgartner u Čakovcu 040 328 007 i u Varaždinu 042 421 091ili pak dođite u AC Baumgartner, Braće Graner 2 Čakovec, Frane Supila 7/b Varaždin, suzuki@ac-baumgartner.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.