SEZONA FASADA

INTERKAST Totalna rasprodaja suhe gradnje, gips ploča po nevjerojatnih 10,99 kn/m2 s osiguranom dostavom

Tijekom mjeseca veljače i ožujka, u Interkastu vas čekaju ludilo cijene i sniženja uz besplatnu dostavu do kućnog praga!

Interkast kao najveći specijalizirani centar za fasadne sustave i suhu gradnju, dočekuje proljeće sa totalnim sniženjma svojih udarnih proizvoda. Kao i uvijek, njihovi vjerni kupci njihovo su blago te vođeni tom ideologijom, za njih su pripremili ludilo cijene!

Tijekom mjeseca veljače i ožujka, u Interkastu vas čekaju fasadni sustavi već 54,90 kune po metru kvadratnom te izmjera fasade gratis!

A ono najvažnije, u Interkastu vas čeka totalno rušenje cijena suhe gradnje, sa cijenom gips ploče sa pojačanim vlaknima od svega 10,99 kn/m2, te profilima i kompletnim priborom sniženim do ludih 50%!

Dostava kompletnog materijala do kućnog praga osigurana!

Uz bogat asortiman i na još većem prostoru, popusti na više od 6.000 artikala za kompletno uređenje doma dosežu i do 60%!

Sezona fasada je otvorena, a cijene u Interkastu padaju, te stoga izvedba demit fasade sa stiroporom debljine 10 centimetara već od 159,00 kn/m2 uz izmjeru gratis!

Još razloga?

Kuće s fasadom su ugodnije za život – ljeti nije vruće kao u kući bez fasade, a zimi je toplije. U kućama koje imaju fasadu puno je ugodnije živjeti. Fasada štiti kuću od vanjskih utjecaja – osim što štedi energiju, fasada je dobra i zato što služi kao zvučna izolacija.

Kupujte povoljno, kvalitetno, sa stilom, kupujte u Interkastu!

Radno vrijeme prodajnog centra:
Ponedjeljak – petak 7-19 sati
Subota 7-14 sati

INTERKAST d.o.o.
Braće Radića 62, Pribislavec
Glavna 1, Macinec
Tel: 040/500 268
E-mail: info@interkast.hr

Najnovije