OVO SU SRETNI DOBITNICI

VIDEO Završila nagradna igra: Paulina Sever iz Belice dobitnica glavne nagrade Autoškole Prilok!

Besplatnu obuku A kategorije osvojio je Luka Cirkvenčić, besplatnu obuku B kategorije osvojila je Snježana Tkalić. Drugu nagradu, ljetovanje na Jadranu za dvije osobe osvojila je Klara Horvat. Paulina je dobila auto koji će koristiti godinu dana

U proteklih nekoliko godina Autoškola Prilok se kvalitetom osposobljavanja, voznim parkom te stručnošću nametnula kao vodeća auto-škola Međimurske županije i šire.

Zalaganjem predavača, kvalitetnim radom i stručnošću te individualnim pristupom svakom polazniku autoškole omogućava se brže i lakše usvajanje gradiva iz predmeta Prometni propisi što rezultira vodećom prolaznošću na ispitima u Međimurskoj županiji.

AŠ Prilok, na usluzi je novim vozačima već 18 godina, te su svojim polaznicima omogućili bogatu nagradnu igru, čije je izvlačenje održano danas (petak 8. veljače) u Gradskoj kavani Lovac u Prelogu. Čak 50 sretnih dobitnika je izvučeno, a navrijednije nagrade krenule su od 15. mjesta koje su nudile jednodnevni izlet po izboru koje su osvojili su: Filip Mezga, Filip Pongrac, Josip Novak, Željko Kamenić, Josip Lisjak, Damjan Pintarić, Vesna Jeđud i Viktorija Gašparić, izlet u Veneciju osvojili su: Robert Vlašić, Iva Cikač i Hana Horvat.

Besplatnu obuku A kategorije osvojio je Luka Cirkvenčić, besplatnu obuku B kategorije osvojila je Snježana Tkalić.

Drugu nagradu, ljetovanje na Jadranu za dvije osobe osvojila je Klara Horvat. Prva nagrada, ujedno i najvrijednija, bila je korištenje osobnog vozila na godinu dana, a sretna dobitnica bila je Paulina Sever iz Belice. Čestitamo svim dobitnicima!

Izvlačenje najvrijednijih nagrada pogledajte u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije