proslavite ljubav

Valentinovo u LifeClass Termama Sveti Martin

Već se danima pitate kamo da odvedete partnera ili partnericu na Valentinovo i time joj pokažete koliko vam je stalo? Ne brinite, imamo savršeno rješenje koje uključuje opuštajuće iskustvo u Wellness Centru, noćno kupanje termomineralnim bazenima i romantičnu večeru uz živu glazbu

Opuštanje je ljepše u dvoje

Provedite dragocjeno vrijeme s voljenom osobom u toploj i intimnoj atmosferi ili iznajmite VIP Suite za privatni boravak s vlastitim saunama. Nakon dugog sauniranja ne zaboravite se okrijepiti uz zdravi smoothie. Tijekom boravka u Wellness centru svakako isprobajte masažu Sveti Martin s uljem od grožđa, klasičnu masažu cijelog tijela ili raznovrsne tretmane lica i jednostavno zablistajte. Kraj opuštajućeg dana dočekajte na romantičnom noćnom kupanju u termomineralnom kupalištu The Temple of Life.

Vikend pun zabave

U LifeClass Termama Sveti Martin očekuje vas vikend pun zabave. U petak, 15. veljače organizira se Red Love party u Pubu Potkova uz živu glazbu i posebne koktele za dvoje. A dok ste tamo, svakako probajte i neobične pizze u obliku srca. Ako poželite malo aktivnog odmora, uhvatite jedan od izleta koji svakog vikenda iz Termi Sveti Martin kreću prema nekim od najromantičnijih lokacija u gornjem Međimurju kao što su Vinska kuća Hažić, Farma jelena ili najsjevernija točka Hrvatske – Žabnik u Svetom Martinu na Muri.

Ljubav prolazi kroz želudac

Na samo Valentinovo, zaputite se u healthy dining restoran Le Batat gdje vas očekuje romantična večera uz živu glazbu u petak 15. veljače od 18 do 20 sati.

Ako tu večer imate neke druge planove, ne brinite jer romantični meni za Valentinovo će biti aktualan od 14. do 17. veljače. U tom periodu potražite i posebne ponude kolača i koktela u obližnjem ION baru.

www.termesvetimartin.com

Najnovije