gastronomski raj

RESTORAN Zlatni Breg obogaćuje meni ribljim specijalitetima po promotivnim cijenama

Svoju dosadašnju svakodnevnu ponudu s tradicionalnim međimurskim jelima obogatitli su trima vrstama oslića, škarpinama i lignjama

Restoran Zlatni Breg iz Zasadbrega iza sebe ima osam godina uspješnog poslovanja i tisuće zadovoljnih gostiju koji su se uvjerili u kvalitetu i svježinu hrane. Nadaleko su poznati kao pravi gastronomski raj kojeg se povezuje uz izuzetno lijep krajolik, ugodan ambijent restorana, ukusno vino i ono najvažnije izvrsnu kuhinju.

Svoju dosadašnju svakodnevnu ponudu s tradicionalnim međimurskim jelima, stvorenih od domaćih sastojaka, odlučili su proširiti ribljim specijalitetima.

Ljubitelji ribe će od sada na obogaćenom meniju moći pronaći tri vrste oslića, škarpine i lignje po promotivnim cijenama. Njihov bogat jelovnik i vrhunsko umijeće spravljanja delicija osoblja restorana zadovoljit će nepce svakog posjetitelja. Na vama je da dođite i uvjerite se – nećete pogriješiti!

U četvrtak, 14. veljače restoran Zlatni Breg od 12 sati priprema dva romantična menija za zaljubljene. Povedite voljenu osobu na ručak za samo 75 kuna.

Meni 1
Zalogajčići za dvoje (Prepečenac, pršut, sir)
Juha slatki poljubac (Bundeva, krumpir, mrkva, vrhnje)
Ljubavna rapsodija (Pureća rolada obložena suhom slaninom i Teleći medaljoni u kremi) 
Pržene okruglice od riže 
Zapečeni krumpir
Povrće na Francuski
Složena salata
Slatki san
Međimurska kava

Meni 2
Zalogajčić za dvoje (Pašteta od tune, marinirano povrće)
Juha slatki poljubac (Bundeva, krumpir, mrkva, vrhnje)
Lignje na pariški 
Rolada punjena sa sirom i špinatom
Prženi štapići od krumpira
Sotirani šampinjoni na maslacu 
Tatarski umak
Složena salata
Slatki san
Međimurska kava

Posjetite Zlatni Breg na adresi Zasadbreg 209 i uvjerite se u odličnu svakodnevnu ponudu jela. Rezervacije za Valentinovo moguće je napraviti pozivom na broj telefona 040 865 065 ili 098 9623 450.

Najnovije