Hangar 18

Izbornik Zlatko Dalić u reprezentaciju Mobile World Congressa izabrao je mobitel NOA F20 Pro

NOA će na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni, predstaviti svoju novu seriju pametnih telefona, nazvanu "F”. Među njima posebnu pažnju privlači model NOA F20 Pro s "bezel-less” ekranom i implementiranom AI tehnologijom. Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, dolazi u Barcelonu na službeno predstavljanje novih NOA modela

Najveća novost na NOA F20 Pro pametnom telefonu je “In-Display Fingerprint” jer je senzor otisaka prstiju smješten u AMOLED ekranu. Novost je i klizni mehanizam prednje “selfie” kamere koja izlazi iz kućišta i uvlači se u njega nakon korištenja. Zahvaljujući ovakvom inovativnom rješenju, AMOLED ekran omjera 19,5:9 ima izuzetno tanke rubove oko zaslona (bezel-less).

Kao što je najavljeno, nova F serija NOA smartphonea pa tako i F20 Pro uređaj imat će implementiranu AI tehnologiju. Umjetna inteligencija je najviše primjetna u aplikaciji kamere budući kroz širok skup funkcionalnosti izabire najbolje postavke kamere i optimalan način snimanja. To omogućuje korisnicima da snime odlične fotografije.

NOA F20 Pro će imati prednju kameru od 8 MP te dvostruku stražnju od 16+5 MP i dolazi sa Sony IMX499 senzorom. Kamera će podržavati nekoliko novih značajki od kojih je najznačajnija AI način snimanja koji će poboljšati snimanje fotografija u svim uvjetima. Tako će AI funkcionalnost u sebi imati 10 različitih modova snimanja: Portrait, Urban, Night, Gourmet, Blue Sky, Sunset, Landscape, Backlight, Beach i Plant.

Koristeći HD mod snimanja i već ranije predstavljenu “oversampling” tehnologiju, F20 Pro će moći snimati fotografije do 96 MP.

NOA F20 Pro temeljen je na 8 jezgrenom najjačem MediaTekovom Helio P70 procesoru radnog takta 2,1 GHz te 6.39” ekranu. Rezolucija AMOLED ekrana u FHD+ tehnologiji iznosi 2340 x 1080 piksela.

F20 Pro će imati 8 GB RAM memorije i 128 GB memorije za pohranu podataka koju ćete moći proširiti do 256 GB pomoću dodatne memorijske kartice. Bit će ugrađena baterija od 3.500 mAh i podržavat će opciju brzog bežičnog punjenja.

Temeljit će se na operativnom sustavu Android 9.0 (Pie) te će imati i druge ugrađene tehnologije i funkcije kao što su: DTS zvuk, senzor otisaka prstiju koji je smješten u ekranu (In-Display Fingerprint), prepoznavanje lica (FACE ID), Bokeh efekt kod snimanja fotografija. Uređaj će biti dostupan u crnoj i ljubičastoj boji s cijenom od oko 350 eura.

Službena prezentacija nove NOA F serije pametnih telefona održat će se u Barceloni na sajmu Mobile World Congress u utorak, 26. veljače 2019. godine s početkom u 13:00 sati na NOA štandu u broj 6E20 u hali 6.

Srebrni izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bit će na NOA štandu prva dva dana sajma, u ponedjeljak i utorak (25. i 26. veljače). Izbornik će izvlačiti dobitnike NOA nagradne igre i dijeliti dresove Hrvatske reprezentacije. Dalić je u “reprezentaciju” NOA pametnih telefona za sajam Mobile World Congress u Barceloni kao glavnog napadača postavio upravo NOA F20 Pro.

Poseban gost na NOA štandu, već treću godinu za redom, će biti Ante Tomić, košarkaš Barcelone i promotor NOA branda koji će također izvlačiti dobitnike u nagradnoj igri.

Najnovije