GURMANSKA PONUDA

Restoran Royal: Gastronomska oaza za ljubitelje roštilja na drveni ugljen te omiljeno mjesto za proslave

Nakon desetak godina usavršavanja okusa i izgleda jela na tanjurima, vaše je povjerenje izgradilo restoran Royal u gastronomsku oazu nedaleko od Čakovca.

Restoran Royal iz Vratišinca gostima svakodnevnu nudi široku lepezu tradicionalnih i internacionalnih jela, te organizira proslave rođendana, krštenja, zaruka, godišnjica, promocija ili drugih posebnih prilika koje želite proslaviti na vama poseban način.

Nakon desetak godina usavršavanja okusa i izgleda jela na tanjurima, vaše ih je povjerenje izgradilo u gastronomsku oazu udaljenu svega desetak kilometara od Čakovca, a njihova jela iz klase ‘Leskovački roštilj’ na drveni ugljen su već godinama pri vrhu narudžbi.

Fotografija Restoran Royal.

Iz bogatog jelovnika možete uživati uz mazalice, gurmanske plate, Leskovački voz, čevape, pljeskavice, vješalice i razne dodatke koji će zadovoljiti sva gurmanska nepca, jer sva njihova jela spremljena su od 100 posto junećeg mesa.

Fotografija Restoran Royal.

Fotografija Restoran Royal.

Također, ponudi restorana Royal nalazi se moderna, raskošna i suvremeno opremljena svadbena dvorana u kojoj možete započeti vaše prve zajedničke korake u novi život.

Dvorana ima kapacitet od 320 osoba te je potpuno opremljena vrhunskim multimedijalnim sustavom: ozvučenjem, specijalnom rasvjetom i efektima, smoke i balloon uređajima te klimatizacijom.

U minulim godinama restoran se potvrdio kao sjajan domaćin proslava rođendana, krštenja, zaruka, promocija ili drugih povoda. Važno je da se u restoranu Royal dobro osjećate, a još je važnije da se zadovoljno vraćate ili ih preporučujete.

Sve dodatne informacije o ponudi potražite i na njihovoj InternetFacebook i Instagram stranici.

Najnovije