MODERNI KUHARI

Garden Čakovec: DOĐITE! Chefovi Mate Janković i Marko Palfi 1. i 2. veljače spremaju večeru u pet slijedova

Mate Janković i Marko Palfi već četvrti put kuhaju zajedno, a nova prilika za druženje uz dva vrhunska chefa i njihovu večeru od pet slijedova pruži se 1. i 2. veljače od 19 sati.

The Garden Bar & Kitchen u Čakovcu pozivaju u petak, 1. i 2. veljače, s početkom u 19 sati, na večeru u pet slijedova pod nazivom Moderni kuhar / Moderni vinar, koje će posebno za tu priliku pripremiti poznati kuhari Mate Janković i Marko Palfi.

Prvi susret između Mate Jankovića i Marka Palfiija dogodio se na različitim stranama Masterchef kuhinje. Kuhar profesionalac, sudac i mentor s jedne te zaljubljenik u hranu i amater s druge. Sedam godina kasnije ravnopravno dijele istu kuhinju jer Mate Janković dolazi u The Garden Bar & Kitchen u Čakovec.

Večerom od pet slijedova, Mate Janković će dati svoju viziju međimurske kuhinje, a Vina DK – Dvanajščak Kozol viziju vina koja prate tradicionalna međimurska jela u suvremenoj izvedbi.

Budući da je ovo već četvrti put da kuhaju zajedno, Mate je poput frenda s kojim se rijetko družite jer ne živite u istom gradu, ali uvijek za njega napunite frižider i pripremite si posteljinu za spavanje na kauču.Uvijek kaže da ostaje samo jednu noć, ali se potajno nadate da sam sebe laže. Na kraju ostane cijeli vikend, a posteljinu samo vratite u ormar jer-  zalomilo se.

A moglo bi se zalomiti i 1. i 2. veljače, jer nakon što odvrti na tavama, Mate Janković iz kuhinje seli za DJ pult, jer čagica punih trbuha je čagica sitih i sretnih. 

Rezervirajte svoje  mjesto na vrijeme jer ovo ne može biti loše. Za sve upite i rezervacije javite se mailom na barandkitchen-ck@thegarden.hr, broj telefona 040/390 777 ili u inbox Facebook stranice The Garden Bar & Kitchen Čakovec.

Sve dodatne informacije o događaju pronađite na Facebook događaju.

Najnovije