DRELE U GOSTIMA

Stand up show: Legendarni Davor Dretar Drele gostuje 17. veljače u Gradskoj kavani Lovac

Davor Dretar Drele vrsni je komičar, poznat domaćoj publici više od dva desetljeća, a 17. veljače stiže u Gradsku kavanu Lovac dobrano nasmijati sve prisutne.

Legendarni Davor Dretar Drele dolazi u nedjelju, 17. veljače, na gostovanje u Gradsku kavanu Lovac u Prelogu, gdje će tom prilikom s početkom u 17 sati održati svoj stand up comedy show.

Događaj zajedno organiziraju Potepuh – Međimurska studentska mreža i Gradska Kavana Lovac, a ulaznice po cijeni od 50 kuna te svoj stol rezervirajte na vrijeme porukom na Facebook stranici Gradske kavane Lovac.

Davor Dretar Drele vrsni je komičar, poznat domaćoj publici više od dva desetljeća, kroz razne kazališne, filmske i televizijske uloge, a posebno kao zabavljač na stotinama događanja, sa više od dvije tisuće javnih nastupa u svojem životopisu.
 
Stand up nastupima Drele se počeo baviti i kada se taj vid scenskog izričaja nije nazivao ‘stand up’ i u proteklih nekoliko godina obišao je cijelu Hrvatsku i nasmijao desetke tisuća ljudi.
 
Ovoga puta Drele nastupa kao komičar – satiričar, nabrajajući društvene skupine ili pojedince u društvu koji bi trebali prestati postojati, i svijet bi jednostavno bio – bolje mjesto!
 
Tako će se na njegovom nišanu naći umirovljenici, body builderi, antialkoholičari, Dalmatinci i još mnogi drugi, a publika će u svemu tome prepoznati samo jedno, onu pravu stvar – priliku za smijeh do suza i istinsku zabavu!

Pridružite se i vi ovom iznimno zabavnom i duhovitom događaju, a sve dodatne informacije o događaju pronađite na Facebook eventu.

Najnovije