NOVO OTVORENJE

APIOS svečano otvorio benzinski servis u Čakovcu i uručio donaciju Udruzi za autizam ‘Pogled’

Nakon što je krajem prosinca prošle godine APIOS otvorio vrata svim posjetiteljima i građanima Čakovca, u četvrtak 17. siječnja priredio je svečano otvorenje partnerima, suradnicima i ostalim uzvanicima

Osim što se okupio tim ljudi koji je zaslužan za novi 17. APIOS u Hrvatskoj, nastavila se tradicija društveno odgovornog poslovanja te je APIOS donirao svoju karticu pogodnosti Udruzi za autizam ‘Pogled’. 

’Na APIOSu u Čakovcu odlučili smo malo promijeniti ‘pravila igre’ i prirediti otvorenje benzinskog servisa prvo za naše vozače, a potom za uvažene goste. Tako smo već na svečanom otvorenju imali priliku čuti pozitivne komentare ‘s terena’ što nas neizmjerno veseli.  Svoj uspjeh prije svega dugujemo jasno viziji i beskompromisnoj želji da na tržištu ponudimo najbolje hrvatske proizvode i usluge, a na tom putu uvijek je uz nas brand partner OMV koji obogaćuje našu ponudu A-Motion dizelskog goriva najnovijom generacijom aditiva koja je prisutna na svim APIOSima.

Nije iznimka niti Čakovec kojem se isto tako zahvaljujemo na podršci i suradnji kao i našem mladom, stručnom timu s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata na domaćem tržištu i šire.

>> APIOS svečano otvorio benzinski servis u Čakovcu i uručio donaciju Udruzi za autizam ‘Pogled’

Isto tako, nastavljamo s tradicijom doniranja lokalnoj zajednici te ovog puta doniramo A-Card karticu kojom će Udruga za autizam ‘Pogled’ moći koristiti premium A-Motion gorivo u svom daljnjem radu s djecom s autizmom’, izjavio je Joško Crvelin, direktor strategije i razvoja APIOSa koji je nakon službenog obraćanja prerezao vrpcu i otvorio benzinski servis s poslovnom partnericom Majom Đurkin Međimurec

Na 17. APIOSu u 15. gradu u Hrvatskoj, stanovnici i posjetitelji Čakovca imat će priliku točiti najkvalitetnija A-Motion goriva osmišljena prema naprednoj tehnologiji s aditivima najnovije generacije OMV-a te koristiti usluge veleprodaje visokokvalitetnih naftnih derivata čiji se transport kontrolira od mjesta ukrcaja do mjesta isporuke kupcu.

Isto tako, na Čakovcu su prisutne popratne usluge kao i na ostalim APIOSima – svježa ponuda pića i zalogaja u A-Caffeu, raznolik asortiman u A-Shopu, A-Wash praonica za vozila te pogodnosti za kupce poput A-Card kartica za pravne osobe, manje tvrtke, OPG-ove, obrte te fizičke osobe.

 ‘Uvjerite se sami u beskompromisnu uslugu APIOSa u Čakovcu koji će postati nova, omiljena lokacija vašeg limenog ljubimca, ali i vas. Obećajemo!’ zaključio je Joško Crvelin.
Najnovije