NAGRADNA IGRA

BOŽIĆNA PRIČA IZ BAT-a Suzuki Baleno osvojio Saša Sabol iz Palovca!

Poklon bonove, vrijedne 10 tisuća kuna osvojili su: Kristina Trstenjak iz Svetog Martina na Muri, Ivan Sakač iz Hlapičine, Ivana Karlovčec iz Okruglog vrha i Jasmin Kolmanić iz Nedelišća.

Danas je održano javno izvlačenje imena petero sretnih dobitnika nagrada u tradicionalnoj božićnoj nagradnoj igri Auto iz BAT-a pod Vaš bor! Predivan auto – Suzuki Baleno – osvojio je Saša Sabol iz Palovca.

Ključeve Suzukija je – pomalo” zbunjenom” dobitniku –  predao Ivan Đurkin, direktor BAT-a. Poklon bonove, vrijedne 10 tisuća kuna osvojili su: Kristina Trstenjak iz Svetog Martina na Muri, Ivan Sakač iz Hlapičine, Ivana Karlovčec iz Okruglog vrha i Jasmin Kolmanić iz Nedelišća.

Svi su dobitnici nagrade neku od nagrada osvojili po prvi puta. Posebno nas veseli činjenica  što su dobitnici mladi ljudi koji stvaraju svoj dom… Sakačevi imaju četvero školaraca, Jasmin se tek kući, a Kristina (ne dugo još na minimalcu u Hrvatskoj, a sada radi u inozemstvu pomaže tati u penziji). Sve su, dakle, nagrade, došle “u prave ruke”. 

Kristina se, rasplakala se od sreće kada je doznala sretnu vijest, i odlučila je nagradu podijeliti  s rodbinom i prijateljima…

Vesele, ali i dirljive priče.

Među desetak tisuća kupona, dobitnicima nagrada sreću je donijela 14-godišja Karmela iz Plešivice koja je, na badnje prijepodne s mamom i braćom, kupovala ukrase za bor.

Uz čestitke sretnim dobitnicima, zahvaljujemo poslovnim prijateljima koji su nam pomogli da, kao lokalni trgovački centar, organiziramo tako bogatu nagradnu igru i zahvalimo našim kupcima za vjernost i povjerenje.

Nagrade su, uz BAT, omogućili:

1.AC Baumgratner, https://www.baumgartner.hr
2. Bosch,   http://www.bosch-home.com/hr

3. Candy, http://www.candy.hr
4. Chromos, http://www.chromos.hr
5. emedjimurje, http://emedjimurje.hr
6. Gorenje, http://www.gorenje.hr
7. JUB, http://www.jub.hr
8. Kronopol, https://www.swisskrono.pl
9. Kvaka, http://www.kvaka-zg.hr
10. Lumex, http://lumex.hr
11. Praktik, http://praktiktools.com
12. Radio 105, http://www.radio105.hr
13. Rem Power, https://www.rem-maschinen.com

14. Texo, http://www.texo.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije