Mobenz

Benzinska pumpa Mobenz d.o.o. Čakovec slavi 25. rođendan

Mobenz d.o.o. Čakovec, prva privatna i najstarija benzinska pumpa u Međimurju ovih je dana zaokružila 25 godina postojanja, i pustila u prodaju AUTOPLIN

MOBENZ D.O.O. ČAKOVEC, prva privatna i najstarija benzinska pumpa u Međimurju ovih je dana zaokružila 25 godina postojanja.

Osim postojeće ponude naftnih derivata, uvedeno je i aditivirano dizelsko gorivo Platin, i upravo je pušten u prodaju AUTOPLIN , vrhunske i provjerene kvalitete poznatog dobavljača Petrol d.o.o.

Temeljem dosadašnje poslovne politike  stekli smo povjerenje naših kupaca i poslovnih partnera , a koje želimo upravo sada za ove nadolazeće blagdane nagraditi brojnim poklonima i božićnim cijenama naftnih derivata.

Naš glavni moto je: “ostati vjeran kvaliteti goriva i biti dostupan našim kupcima od 0-24 sata u svim segmentima naše ponude, koju ćemo konstantno obogaćivati” – naglasili si vlasnici Marijan i Valentino Moharić te nadodali

Zahvaljujemo se svim dosadašnjim kupcima na ukazanom povjerenju a svim budućim kupcima želimo dobrodošlicu na našu benzisku postaju!

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ TE SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2019 GODINU !

Najnovije