SATISFIED

Salon za uljepšavanje Satisfied: Iskoristite božićne pogodnosti u novootvorenom salonu u Donjem Mihaljevcu

Ususret Božiću te povodom otvorenja salona za uljepšavanje Satisfied u Donjem Mihaljevcu, čekaju vas brojne pogodnosti koje ne želite propustiti!

Salon za uljepšavanje Satisfied u Donjem Mihaljevcu otvorio je svoja vrata protekle nedjelje, 2. prosinca, a svi zainteresirani mogu se već danas uvjeriti u stručnost i profesionalnost usluga koje nude.

Vlasnica salona, Viktorija Herman, iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u njezi lica i tijela, kao i u make up-u, čemu svjedoče i brojni certifikati te priznanja na zidovima novootvorenog salona u Ulici Maršala Tita na kućnom broju 102 u Donjem Mihaljevcu.

Pozivu na otvorenje salona odazvale su se i Alla Novak, Martina Medvar-Ivanović i Tajana Cvevizović, poznata i priznata imena u poslovima njege i uljepšavanja.

Neke od usluga koje nudi u svom salonu su njega lica i tijela, make up, uređivanje obrva, ugradnja umjetnih trepavica, ugradnja nokti i trajni lak, njega stopala te manikiranje, a ovih vas dana u salonu, osim moderno uređenog interijera i stručnog te ljubaznog osoblja, čekaju i mnoge pogodnosti povodom nadolazećeg Božića te kako biste zablistali na božićnim domjencima i dočeku Nove godine.

Božićne pogodnosti u salonu za uljepšavanje Satisfied

Ususret Božiću te povodom otvorenja salona, čekaju vas brojne pogodnosti, od kojih izdvajaju 20% popusta na make up te trajni lak gel, 10% popusta na lashlift te 30% popusta na ugradnju volumenskih trepavica.

Ako ne želite propustiti ove pogodnosti, javite im se na broj telefona 095/808 98 26 te rezervirajte svoj termin na vrijeme, a možete to učiniti i osobnim dolaskom od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati ili nedjeljom od 7 sati ujutro pa sve do 17 sati, kada su njihova vrata otvorena za sve vaše upite te dodatne informacije o uslugama.

Najnovije