6 godina podrumarenja

Čakovečki Podroom slavi šesti rođendan uz TS Kumovi i vinariju Dvanajščak-Kozol

Ovog četvrtka, 6. prosinca, Podroom slavi šesti rođendan. U slavljeničkom tonu imat ćete priliku degustirati odlična vina vinarije Dvanajščak-Kozol dok su za najbolju zabavu zaduženi TS Kumovi

Čakovečki Podroom Drink&Music Club broji već šest godina od prvog podrumarenja.  Sve je krenulo kao ideja o degustiranju odličnih Međimurskih vina i promoviranju naših vrijednih vinara, a pretvorilo se u najpopularnije mjesto za izlazak četvrtkom.

Na jednom mjestu, posjetitelji imaju priliku uživati u odličnoj svirci i kapljici, za čiju se atmosferu i zabavu uvijek pobrinu tamburaši.

Ovog četvrtka, 6. prosinca, Podroom slavi šesti rođendan. U slavljeničkom tonu imat ćete priliku degustirati odlična vina vinarije Dvanajščak-Kozol dok su za najbolju zabavu zaduženi TS Kumovi, koji su s njima od samog početka.

Osim odlične zabave pripremili su i odlične nagrade u kojima mogu sudjelovati svi posjetitelji. Dijele 11 nagrada: 3x Degustacija u vinskoj kući Dvanajščak-Kozol za dvije osobe, 3x Degustacija vina u vinskoj kući Tomšić za dvije osobe i 5x Butelja mladog Međimurskog vina

– Skupite ekipu, rezervirajte svoj stol i vidimo se na 6. rođendanu Podrumarenja!, poručuju iz Podrooma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije