BEER PAIRING

The Garden Bar & Kitchen Čakovec: Večer craft specijala i adventske hrane ovog petka

Hrabren Dobrotić i chef Marko Palfi približit će gostima koncept beer pairinga, odnosno sinergiju pive i hrane za vaša nepca.

Večer craft specijala i adventske hrane čeka sve zainteresirane ovog petka,7. prosinca od 19 sati u The Garden Bar & Kitchenu u Čakovcu.

Garden pivovara poznata je po tome da uz svoja core piva proizvodi i mnoštvo craft specijala. To daje posebnu čar pivoljupcima jer mogu uvijek očekivati nešto novo u ponudi.

Ovaj petak bave se Garden craft specijalima i adventskom hranom. Na krilima prijašnje, vrlo uspješne, večeri crafta u goste im ponovno dolazi guru hrvatske craft scene Hrabren Dobrotić.

Fotografija The Garden Bar & Kitchen Äakovec.

Hrabren i chef Marko Palfi približit će gostima, još uvijek, nedovoljno poznat koncept beer pairinga. Znači da se za svaki Garden specijal pomno odabralo jelo, a sve u svrhu sklada i sinergije pive i hrane za vaša nepca.Fotografija The Garden Bar & Kitchen Äakovec.

Menu:
Toplo predjelo
: Adventska pačja štrudla s kremom od pečenog krumpira i umakom od naranče i muškatne tikve/ Hibiscus pale
Glavno jelo: Domaći trganci sa ragoutom od divljači, korjenastog povrća i tamne pive/ Vanilla Chocho porter
Desert: Garden tiramisu specijal sa slatkim višnjama i umakom od višnje i Sour pive/ Cherry sour

Cijena po osobi za hranu i 3 x 0.3L pive iznosi 125,00 kuna, a za sve dodatne informacije i rezervacije javite se na broj telefona 040/390-777 ili posjetite njihovu Facebook stranicu.

Najnovije