Popuna radnih mjesta u TMT-u

TMT zapošljava u Čakovcu i Lepoglavi

Zapošljavamo: radnike na CNC glodalicama, CNC tokarilicama, CNC bohrwercima, Zavarivače MIG/MAG i TIG, Bravare, Strojobravare, Obrušivače, Inženjere strojarstva, Strojarske tehničare, Stručnjaka zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara

Radi popunjavanja i proširenja proizvodnih kapaciteta traže se radnici za rad na CNC glodalicama, CNC tokarilicama, CNC obradnim centrima  CNC bohrvercima, Bravari, Strojobravari, Zavarivači MIG/MAG i TIG, Obrušivači, Inženjeri strojarstva i Strojarski tehničari, te Stručnjak zaštite na radu, zaštite  okoliša i zaštite od požara.


Vrsta posla: Stalni radni odnos

Mjesto rada: Čakovec i Lepoglava

Za više informacija obratite nam se osobno na telefon 040 370 999 ili ispunite prijavnicu i pošaljite zamolbu na dolje navedenu adresu.

Zamolbe i prijavnicu za natječaj slati na email – zamolbe@tmt.hr ili poštom na adresu firme Kalnička b.b. 40000 Čakovec, a više informacija na TMT.hr.


O nama:

Poduzeće TMT d.o.o. obiteljska je firma osnovana je 1989. godine u okviru metalske industrijske grane sjeverne Hrvatske. Poslovni i proizvodni prostori nalaze se na dvije lokacije Čakovec i Lepoglava te danas zapošljavamo 215 djelatnika.

Organizacija je strogo postavljena prema normativima DIN EN ISO 9001:2000 i u potpunosti je usmjerena na ispunjenje potreba i zahtjeva svakog kupca.

TMT nudi kupcu kontinuiranu i dugoročnu sigurnost i kvalitetu proizvoda i pravovremenost isporuke.

Svim svojim zaposlenicima osiguravamo stalna i redovita primanja, sigurnost te kontinuirano napredovanje, svakome u okviru njegovog poslovnog djelovanja.

Najnovije