Velika nagradna igra

Upišite B kategoriju za 4.559 kuna do 31.1. i osvojite vrijedne nagrade

Glavne nagrade su godinu dana najma automobila, ljetovanje na Jadranu, putovanje u Veneciju, poklon vozački ispiti... I za sve nove kandidate -20% popusta na plaćanje u gotovini

Vodeća autoškola u ovom dijelu Hrvatske, autoškola sa najvećim voznim parkom, autoškola u u kojoj možete polagati sve kategorije vozila u Hrvatskoj te autoškola koja jedina u Međimurju nudi polaganje B kategorije na šest marki vozila – uz slavlje za 18. rođendan priređuje veliku nagradnu igru za sve nove vozače!

Glavne nagrade su dobivanje automobila godinu dana na korištenje, 7 dana ljetovanje na Jadranu za dvije osobe, izlet u Veneciju za dvije osobe, poklon polaganje vozačke B kategorije, poklon polaganje vozačke A kategorije….

  • Automobil na korištenje 365 dana
  • 7 dana ljetovanja na Jadranu za 2 osobe
  • Besplatna obuka za B kategoriju
  • Besplatna obuka za A kategoriju
  • 3x izlet u Veneciju 2 dana (1 osoba)
  • 8x jednodnevni izlet po izboru (1 osoba)

Ukupno 55 nagrada u nagradnom fondu Autoškole Prilok

>> AUTOŠKOLA PRILOK Odaberite najveću prolaznost vodeće autoškole u Međimurju

Uvjet sudjelovanja i mogućnost dobivanja glavnih nagrada je upis u B kategoriju te polaganja vozačkog ispita u Autoškoli Prilok do 31.1.2019. godine. Bonus nagrada – svi kandidati koji su upišu u tom periodu, dobivaju 20% popusta na plaćanje u gotovini! Prijevoz na predavanje je osiguran za sve kandidate!

U Autoškoli Prilok očekuje vas visoka kvaliteta osposobljavanja s toga neka vaš odabir bude – Autoškola Prilok. Upišite se i – sretno!

Prva sljedeća grupa na rasporedu 4. veljače 2019. godine.

Autoškola Prilok
040/645-355
091/491-0530
Email kontakt
Facebook kontakt

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije