LifeClass Terme Sveti Martin

Dan otvorenih vrata zapošljavanja u LifeClass Termama Sveti Martin

Tražite posao? Pouzdani ste, marljivi i usmjereni prema ciljevima? Ako su Vaši odgovori potvrdni – LifeClass Terme Sveti Martin pozivaju Vas na Dan otvorenih vrata zapošljavanja koji će se održati u utorak, 27. studenog s početkom u 10 sati

Mjesto okupljanja je recepcija Hotela Spa Golfer, nakon čega slijedi obilazak resorta.

Ovim putem, mole se svi zainteresirani kandidati da pripreme životopis s fotografijom. Nakon intervjua, održat će se praktičan dio za koji je potrebna primjerena odjeća.

Primjerice, za posao konobara to je bijela košulja i crne ili sive hlače, za posao kuhara bijela majica i bijele hlače, za posao sobarice trenirka, a za posao wellness terapeuta bijela majica i trenirka.

LifeClass Terme Sveti Martin trenutačno su u potrazi za konobarima, pomoćnim konobarima, kuharima, sobaricama i wellness terapeutima. Međutim, njihova vrata su otvorena i za sve one koji žele raditi na ostalim radnim mjestima.

Svi zaposlenici LifeClass Termi Sveti Martin mogu prodavati proizvode svog OPG-a i ostvariti brojne pogodnosti u korištenju sadržaja koji se nude u Termama.

Vašu potvrdu dolaska možete poslati na mail adresu: posao@termesvetimartin.com do petka 23.11.2018. i postati dio dinamičnog i kreativnog tima LifeClass Termi Sveti Martin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije