BAJZOVI DVORI

BAJZOVI DVORI Uživajte u odličnim gablecima uz novo radno vrijeme, a uskoro i na još jednoj lokaciji

Napunite trbuhe odličnim gablecima već od 10 sati od ponedjeljka do petka, a uskoro ćete bistro i pizzeriju Bajzovi dvori moći posjetiti na još jednoj lokaciji.

Restoran Bajzovi dvori iz Dekanovca već je tradicionalno mjesto za okupljanje brojnih ljubitelja odlične hrane u vrhunski osmišljenom ambijentu, ali i mjesto gdje se svakodnevno serviraju vrhunski gableci.

Uz novosti u radnom vremenu od ponedjeljka do petka, svi koji rano ogladne mogu napuniti svoje trbuhe već od 10 sati, a ako biste mogli spremni dočekati novi tjedan i odabrati nešto iz ponude svakodnevnih gableca, ljubazno osoblje restorana svake nedjelje objavljuje na Facebook stranici restorana popis gableca za nadolazeći tjedan.

Osim već spomenutih gableca, svi posjetitelji mogu svakodnevno birati iz široke ponude raznih jela iz a la carte ponude, jela s ražnja, vegetarijanske ponude, neke od izvrsnih pizza iz krušne peći koje dostavljaju i na kućnu adresu, baš poput i cateringa te sve ostale ponude toplih i hladnih jela.

Gosti mogu između sljedova isprobati i neka od kvalitetnih domaćih vina koja se nude u toplom i ugodnom ambijentu restorana Bajzovi dvori, baš kao i zasladiti se nakon fine večere ukusnim desertima. 

Vozače električnih limenih ljubimaca razveselit će i punionica za automobile snage 2×22 kW koja, s obzirom na veliki razvojni potencijala turizma ovog kraja, privlači ekološki osviještene klijente.

Kako doznajemo od vodstva restorana, uskoro je u planu i otvorenje još jedne lokacije, a riječ je o bistrou i pizzeriji Bajzovi dvori u Murskom Središću, a više o novom mjestu za uživanje u vrhunskoj gastronomiji doznajte uskoro na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije