Auto centar Baumgartner

Otkrijte obnovljenu Suzuki Vitaru u salonima Auto centra Baumgartner u Čakovcu i Varaždinu!

Nova Suzuki Vitara je dizajnirana za ljude koji žele više. Za te ljude, Suzuki je razvio novu Suzuki Vitaru.

Dinamički kompaktan SUV, koji zrači svojim snažnim i robusnim izgledom možete kupiti već od 110.000 kuna. Savršen pratitelj za moderne ljude koji cijene izuzetnost. Svjež i moderan dizajn da svaki dan bude poseban! Uživajte u životu, uživajte u novoj Suzuki Vitari!
Kakakteristike NOVE VITARE
DIZAJN
Vitara ima vlastiti stil koji ujedinjuje tradicionalan izgled Suzuki SUV vozila s razigranim modernističkim elementima. Svaki detalj Vitare zrači dinamikom, naglašavajući aktivni životni stil njezinih vozača. 
Bogata ponuda boja i dizajna omogućuje vam da kombinirajući detalje vanjštine i unutrašnjosti NOVE Suzki Vitare izrazite vlastitu osobnost i kreirate automobil kakav ste oduvijek željeli. Javite se u AC Baumgartner salone u Čakovec i Varaždin te uz našu pomoć složite automobil po svojoj želji!
Izrazite svoju osobnost paketom dodatne opreme kojim ćete personalizirati izgled svoje Vitare – birajte između Rugged i Urban paketa, a zatim svoju Vitaru učinite jedinstvenom odabirom unutrašnjih detalja. 
Unutrašnjost, točnije gornja dio konzole s instrumentima sada sadrži mekani dodirni materijal za dodatnu kvalitetu (previše plastike se zamjerava aktualnom modelu), a brzinomjer dobiva također novi izgled sa središnjim informacijskim zaslonom u boji.
Restilizirana je prednja maska, odnosno rešetka hladnjaka, koji Vitari daje poseban karakter i robuznost. Točnije, kromirane letvice bit će postavljene vertikalno. Izmjenjen je i branik, što uključuje malo veća LED dnevna svjetla. Time će lice Vitare biti modernije i elegantnije. Na zadnjem dijelu primjenjene su svjetlosne jedinice, odnosno, primjenjen je njihov dizajn.
OPREMA
Kod NOVE Vitare dostupni su napredni sugurnosni sustavi poput upozorenja na promjenu trake koji automobil ponovo vraća u trak, pomoć pri kočenju, prepoznavanje znakova te upozorenja za vozilo u mrtvom kutu. Ispod poklopca nalaze se 1.0 i 1.4 turbo punjeni benzinci od 110 i 140 KS (220 Nm), ALLGRIP pogon na sve kotače isporučije se uz oba motora.
Vitara, modelske godine 2019 će biti tehnički najnaprednija Suzuki do sada, a nova sigurnosna tehnologija dostupna kao standardna oprema na SZ5 modelu uključivat će pomoć u kočenju u gradu, upozorenje na promjenu trake, kao i prepoznavanje prometnih znakova i sustav mrtvog kuta.
Želite li kupiti ili isprobati Suzuki vozila dođite kod ovlaštenog distributera Suzuki vozila Auto centar Baumgartner, Braće Graner 2, Čakovec, tel.: 040 328 007, Frane Supila 7/b, Varaždin, tel.:042 421 091.
Za sve dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu www.ac-baumgartner.hr ili Facebook stranicu AC Baumgartner.

Najnovije