Centar za estetsku medicinu Medikol

Dočekajte Martinje uz Intravita koktele!

Uz pomoć Intravita intravenoznih koktela koji sadrže prirodne esencijalne nutrijente već nakon jednog posjeta možete znatno poboljšati svoje zdravstveno stanje i na taj način pripremiti organizam za veselje i popratne posljedice nadolazećeg nam Martinja

Bliži nam se Martinje, tradicionalni dan krštenja mladog vina koji jednom godišnje radosno obilježavamo. Istovremeno se veselite, ali svjesni ste da vaš lifestyle možda neće moći podnijeti koju čašicu više? I ovako ste premoreni, jer rano liježete i još ranije ustajete? Pomisao da večer provedete aktivno istovremeno vas motivira, ali i užasava, jer ste svjesni da ćete idući dan biti neupotrebljivi zbog mamurluka? Ne brinite! U Centru za estetsku medicinu Medikol dr.Rajković ima rješenje: Intravita intravenozni kokteli!

‘Uz pomoć Intravita intravenoznih koktela koji sadrže prirodne esencijalne nutrijente već nakon jednog posjeta možete znatno poboljšati svoje zdravstveno stanje i na taj način pripremiti organizam za veselje i popratne posljedice nadolazećeg nam Martinja.’ – izjavila je dr. Irijana Rajković, specijalist estetske, plastične i rekonstrukcijske kirurgije.

Intravenozni kokteli – vitaminski “dripovi” sastoje se od odabrane kombinacije vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini, unose se kroz infuziju direktno u krvotok te na taj način omogućavaju vam 100% iskoristivost hranjivih sastojaka. Sam tretman traje 30minuta a rezultati su vidjljivi odmah! Imat ćete više energije, osjećat ćete se poletnije, otpornije, a osjećaj mamurluka će vas zaobići.

Zato se ponosno usuđujemo izjaviti – ne dozvolite da vaš društveni život trpi zbog svakodnevnih poslovnih obveza!

Nazovite nas i pripremite se ove godine za Martinje BEZ MAMURLUKA (cijena infuzije je 1 100,00kn).

Centar za estetsku medicinu MEDIKOL

F. Prešerna 13, Čakovec

D. Mandla 7, Zagreb

091 45 94 700

www.dr-rajkovic.hr

Fb: Dr. Rajković – Centar za estetsku medicinu

Instagram: dririjanarajkovic

Najnovije