Vijesti / Promo
Promo
FOI Upisi na odličan Poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava u tijeku
FOI

UNIV. SPEC. OEC.

FOI Upisi na odličan Poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava u tijeku

U tijeku su upisi na Poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava, koji FOI uspješno provodi...

 

Na Fakultetu organizacije i informatike već više od 10 godina izvodi se  specijalistički poslijediplomski studij Menadžment poslovnih sustava.

Titula koja se stiče je  univ. spec. oec., a tijekom studija, studenti dobivaju primjenjiva i konkretna znanja, koja im otvaraju mogućnost za obavljanje zahtjevnih i odgovornih poslova u cijelom svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ideja specijalističkog poslijediplomskog studijima Menadžment poslovnih sustava je preuzeti ulogu generatora istraživanja i razvoja, ali i kreirati praktične smjernice u raznim aspektima djelatnosti suvremenih poslovnih sustava. 

Specijalistički poslijediplomski studij Menadžment poslovnih sustav (SPDS MPS) je namijenjen svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, bez obzira na to djeluju li u privatnom ili javnom sektoru. Menadžerima u velikim sustavima, kao i poduzetnicima u malim i srednjim poduzećima, studij će omogućiti unapređenje svakodnevnog praktičnog djelovanja. 

Ponosni smo što su naši studenti, kao i posliejdiplomanti cijenjeni u svom poslovnom okruženju, bilo da je riječ o Hrvatskoj ili drugoj zemlji. 

Činjenica da se nakon zaposlenja u struci vraćaju na poslijediplomske studije koji se izvode na FOI-ju potvrda je kvalitete naših studijskih programa.  

Cijena specijalističkog studija je 35.000 kuna. Po završetku specijalističkog studija student dobiva akademski naziv sveučilišni specijalist menadžmenta poslovnih sustava. 
- Stekla sam nova i primjenjiva znanja o suvremenim poslovanjima, unapređenjima poslovnih procesa, važnosti informacijskih sustava, primjeni IT alata za podizanje efikasnosti i efektivnosti poslovanja, kao i razvoju kompetencije u menadžerskih vještina. Ujedno, uz profesionalni razvoj, doškolovanje se paralelno odrazilo i na moj osobni rast – istaknula je Silvija Podoreški, novopečeni univ. spec. oec., koja radi kao Manager kategorije kondimenata unutar Poslovnog programa Podravka hrane.

Studijom i znanjima je zadovoljna i dr. sc. Sanjana Buć
- Menadžment poslovnih sustava sam upisala u trenutku kada sam iz zaposlenja u velikom poduzeću odlučila prijeći u malog poduzetnika - biti suvlasnikom, direktorom i glavnim djelatnikom mikro poduzeća. Do tada nisam imala potrebe, osim znanja iz svoje primarne struke - građevinarstva - stjecati znanja iz menadžmenta, poslovnih financija, poduzetništva, marketinga i dr., a koja su neophodna za uspješno vođenje i upravljanje tvrtkom - tvrdi Sanjana.

Kako tvrdi stečena znanja su joj omogućila i uspješnu poduzetničku, ali i kasniju karijeru u većim sustavima s kojima surađuje. 
- Sve to podrazumijeva svakodnevnu primjenu širokog spektra znanja iz menadžmenta. Kasnije doktorski studij dao mi je priliku povezati graditeljsku struku s informacijskim znanostima i bolje razumjeti značaj i nužnost primjene inovativnih znanja iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija u graditeljstvu – ističe Sanjana Buć.

U karijeri je studij značajno pomogao i Silviji, iako radi u velikoj kompaniji. Temu rada usko je povezala s aktualnim tržišnim trenodvima i očekivanjima novih generacija potrošača, ali i internom politikom kompanije u smjeru digitalne transormacije. A upravo kontinuirani razvoj jest i temelj za napredovanje.
- Podravka je multinacionalna kompanija koja cijeni dodatni angažman svojih zaposlenika. Vrednuje znanje te prepoznaje, podržava i nagrađuje pojedince koji dodatni trud ulažu u izgradnju vlastitih kompetencija, formiranje kreativnih ideja, inovacija i učinkovitosti. U dosadašnjem radu postigla sam značajne rezultate čije prepoznavanje mi je omogućilo napredovanje i daljnji razvoj karijere u Podravki – ističe Podoreški.

Silvija i Sanjana tek su dio velikog broja zadoovljnih polaznika ovog kvalitetnog studija, a sve dodatne informacije možete pronaći i na web stranici studija - https://www.foi.unizg.hr/studiji/posd/spds/upisi

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!