bogata ponuda

Proslavite dane Martinja u Zasadbregu u restoranu Zlatni Breg

Kao i svake godine, tradicionalno organiziraju proslavu Martinja. Krštenje mošta održat će se od 9. do 11. studenog zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme

Izletište ‘Zlatni breg’ u Zasadbregu je idealno mjesto gdje možete povesti svoju obitelj, rodbinu i prijatelje na druženje i k tome okusiti dobru hranu i kvalitetnu kapljicu bilo da se radi o obiteljskim svečanostima, svadbi, prvoj pričesti, krizmi, poslovnom ručku ili tradicionalnom obiteljskom okupljanju.

U restoranu svakog dana možete isprobati raznovrsnu hranu, iz koje izdvajaju međimurske specijalitete: meso z tiblice, domaće kobasice, jezici, turoš, kosana mast, domaće ćurke, pečeni buncek, restani krumpir, kiselo dinstano zelje…
Kao i svake godine, tradicionalno organiziraju proslavu Martinja. Krštenje mošta održat će se od 9. do 11. studenog zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Predviđeni početak je u 19 sati, a za dobru zabavu pobrinut će živa glazba. 

Uz krštenje mošta i živu glazbu očekuje vas sljedeći atraktivan meni:

Večera:
Međimurska pretepena juha
Svinjetina ispod peke
Domaća raca
Ćurke
Dinstano zelje, restani krumpir, mlinci
Martinjski štrukli 
Kava 

Ponoćno jelo :
Vinski gulaš 
Kava

U ponudi pića bit će: Miješano vino proizvodnje 2017. godine, Crno vino, Mošt – mlado vino (Sauvignon, graševina i miješano vino), gusti sok (marelica, naranča, ledeni čaj, coca-cola). Cijena 150,00 kn / po osobi (piće uračunato u cijenu)

Tijekom mjeseca prosinca proslavite završetak uspješne poslovne godine u Zlatnom Bregu, uz prethodnu rezervaciju.

Odmaknite se od gradske gužve i posjetite Zlatni breg na adresi Zasadbreg 209 radnim danom od 10 do 22 sata, a subotom do 24 sata. Priuštite si oazu mira i spokoja uz vrhunsku gastronomsku ponudu i ljubazno osoblje.

Za sva pitanja stoje vam na raspolaganju na broj telefona 040/865 065 ili 098/9623 450, a možete ih kontaktirati ili rezervirati svoje mjesto i emailom ili putem Facebook stranice.

Najnovije