Vijesti / Promo
Promo
Filex trgovina snizila cijene - gotove zavjese možete kupiti od 29 kuna
PR fotografija

FILEX TRGOVINE

Filex trgovina snizila cijene - gotove zavjese možete kupiti od 29 kuna

Zavjese vitražice visina od 60 cm do 90 cm po 19 kuna, zavjese od 120 cm po cijeni od 29 kuna, a štofovi već od 39 kuna! U ponudi imaju veliki izbor gotovih zavjesa od 40 cm do 170 cm već od 100 kuna.

 
Tvrtka Filex tekstil uspješno posluje na istoj lokaciji u Čakovcu i Varaždinu već dugi niz godina. Stigli su novi štofovi i zavjese jesenskoga dizajna, pamučne tkanine za stolnjake i dekoracije!
 
U tijeku je i rasprodaja štofova s odličnim popustima od 20%, a akcija će potrajati sve do isteka zaliha. Dok gotove zavjese od 120 cm  možete kupiti po cijeni od 29 kuna.
Iz širokog asortimana proizvoda i usluga izdvajaju besplatno šivanje zavjesa i dekora po mjeri, navlake za stolce, čipku i saten u bojama, stolnjake i salvete veličine 53x53 centimetra u bojama te trake za stolove. Ukoliko tražite nešto od navedenog, znate kome se trebate obratiti.
Akcija trenutno traje u poslovnici u Čakovcu na adresi Uska ulica bb, a ukoliko vam je Čakovec izvan dosega, možete posjetiti i njihovu poslovnicu u Varaždinu, koje se nalazi- u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 3, gdje možete na licu mjesta pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima se uvjeriti u kvalitetu materijala.
 
Također u Filex-u možete naručiti izradu navlaka za stolice po mjeri.
Sve detalje, kao i ukupnu ponudu, možete pronaći na njihovoj web stranici www.filex-tekstil.hr, dok sve potrebne detalje možete dobiti i putem maila na info@filex-tekstil.hr ili na broju telefona 040/310 697 ili 042/ 212 800, 042/ 214 161.
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.