kongresni kapaciteti

Hotel Castellum u svojoj ponudi ima moderne kongresne kapacitete

Multifunkcionalne dvorane opremljene su s najsuvremenijom opremom potrebnom za rad te uz projektore, mikrofone, ozvučenje, bežični internet u svakom trenutku imate i tehničku podršku

Business & City Break Hotel Castellum**** smješten u samom centru grada Čakovca nalazi se na lokaciji idealnoj za miran odmor, ali isto tako na idealnom mjestu za poslovne evente.

Uz 30 moderno opremljenih smještajnih jedinica, koncepte Watch Tower Bara i Wine Bara, hotel u svojoj ponudi ima i bogati kongresni centar. Kongresni centar Hotela Castellum sastoji se od dvije odvojene dvorane, Zeleni i Crni Pozoj, koje ovisno o potrebama klijenata mogu činiti jednu veliku dvoranu kapaciteta do 100 osoba.

Multifunkcionalne dvorane opremljene su s najsuvremenijom opremom potrebnom za rad te uz projektore, mikrofone, ozvučenje, bežični internet u svakom trenutku imate i tehničku podršku. Posebnost kongresnih dvorana je prisutnost dnevnog svjetla, direktan izlaz na terasu te radnoj atmosferi potreban opuštajući pogled na zelenilo Perivoja Zrinskih. Ponudu obogaćuje i ured za sastanke maksimalnog kapaciteta do 6 osoba idealan za manja poslovna druženja i sastanke.
Uz kongresni lobby prilagođen za usluživanje bogate coffee break ponude, hotel osigurava i ponudu hrane potrebne za sve vrste evenata. U ponudi imamo certificiranu organsku espresso kavu koju poslužujemo za svaki coffee break, a tu je i bogata ponuda domaćih slastica i jela koja se pripremaju s posebnom pažnjom.
Za sve detaljne upite o ponudi hotela Castellum budite slobodni kontaktirati ljubazno hotelsko osoblje na mail adresu ili telefonski na 040/304-200, te budite sigurni da će se na svaki Vaš upit pristupiti individualno i s posebnom pažnjom.

Najnovije