usavršavanje i edukacija

Pučko otvoreno učilište Čakovec – Cjeloživotno učenje je ‘IN’

Upisi u Školu stranih jezika, osposobljavanja, usavršavanja, tečajeve… i besplatne programe

Mjesto gdje se susreću dugogodišnja tradicija i moderan pristup nastavi možete pronaći nedaleko centra grada na adresi Kralja Tomislava 52 u Čakovcu.

Zašto izabrati baš njih u mnoštvu škola koje nude tečajeve stranih jezika?

Pučko otvoreno učilište ima bogatu tradiciju i stručan tim ljudi, koji ulaže u svoj napredak i razvoj sudjelujući na brojnim usavršavanjima i edukacijama. Ulažu i u tehnološki napredak te tako njihovi stručnjaci u radu koriste pametne ploče, a svaka je učionica suvremeno opremljena i prati zahtjeve današnjeg informatički razvijenog društva.

Škola stranih jezika nudi programe kako za one najmlađe, tako i za odrasle željne usvajanja novih znanja. Predškolci će učiti engleski ili njemački jezik kroz igru, pjesmu, crtanje i druženje, osnovnoškolci će nadograđivati svoja znanja na njima zabavan način, a srednjoškolcima će se otvoriti nova vrata, koja će ih možda odvesti na studij u inozemstvo.

Odrasli mogu birati između niza tečajeva prilagođenih njihovim potrebama i željama, od početnog do naprednog. Tu je i posebna ponuda tečajeva stranih jezika s upisom u e-knjižicu, kao i konverzacijski tečajevi engleskog i njemačkog jezika namijenjeni poboljšanju komunikacijskih vještina.

Iako su tečajevi engleskog i njemačkog jezika najtraženiji, za one nešto zahtjevnije nude se i tečajevi drugih stranih jezika, kao što su talijanski, mađarski, španjolski, ruski i slično.

Ne gubite vrijeme i izaberite tečaj po mjeri, jer znanje je najbolja investicija u bolju budućnost. Nazovite već danas i rezervirajte svoje mjesto.

Trajanje tečajeva stranog jezika je 70 sati, a za upis u e-knjižicu prema propisima MZO. Cijena tečajeva za djecu je 1.600,00 kuna, a za odrasle 2.000,00 kuna. Za člana obitelji ili drugi strani jezik dobivate dodatni popust od 30 posto.

Upisi u programe osposobljavanja i usavršavanja za više od 100 zanimanja

Trenutno su najtraženiji programi: Njegovatelj starijih osoba, zavarivač MIG-MAG postupkom, bravar, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, dječji njegovatelj, dimnjačar, maser, vizažist, samostalni knjigovođa, auto-CAD specijalist, programer WEB aplikacija, Programer C# i ASP.NET, operator na računalu, menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, zidar, tesar, rukovatelj viličarom, rukovatelj motornom pilom, fasader, armirač, pivar, ratar, pčelar, voćar, vinogradar-podrumar, šivač, obućar.
Tečaj šivanja i krojenja

trajanje od 30 sati za 1.000,00 kuna. Naučit ćete sašiti odjevni predmet, zavjesu, porubiti hlače, pregače, posteljno rublje i krpe te mnogo drugih priručnih predmeta. Početak grupe u 9. mjesecu. Još ima mjesta

Pripreme za maturu

Uspješnost polaznika na maturi je gotovo 100%. Za grupu 8-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete je 20 kuna po školskom satu. Viša razina matematike traje 60 sati, viša i osnovna razina ostalih predmeta 45 sati. Dočekajte maturu spremni uz vrhunske stručnjake i najpovoljniju cijenu.

Početak grupe u 11. mjesecu.
Informatički tečaj za odrasle
Trajanje: 50 sati
Nastava u malim grupama
Sadržaj tečaja:
Osnove rada na računalu, pisanje teksta, izrada proračunskih tablica, slanje e-maila, Internet, Facebook…
Početak grupe u 10. mjesecu.
Cijena: 1.000.00 kuna

Najavljujemo besplatne programe osposobljavanja za operatora na računalu, Zavarivača MIG-MAG postupkom, poslove izrade obuće.


Ciljne skupine:

– odrasle osobe s nižim razinama kvalifikacija (uključujući razinu 4.1- završena trogodišnja srednja škola)
– odrasle osobe u dobi između 15-34 godine bez kvalifikacija (koji imaju samo OŠ)
– dugotrajno nezaposlene osobe (u evidenciji HZZ dulje od 1 god) starije od 34 godine, s kvalifikacijama razine 1.-4.2 – od završene osnovne škole do završene srednje škole).

Polaznici je osigurano sljedeće: liječnički pregled, praksa, radna odjeća i oprema te mogućnost zapošljavanja kod poslodavaca

Ukoliko zadovoljavate uvjete možete se prijaviti se na: info@pou-cakovec.hr
Informacije i upisi: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 14
040/395-236, 396-717, 396-716; info@pou-cakovec.hr
Cjeloživotno učenje – Ključ uspjeha svakog čovjeka!

 

Najnovije