Vijesti / Promo
Promo
Nova kolekcija jesenskih dekora, zavjesa stigla u Filex! U tijeku je i rasprodaja štofova!
PR fotografija

AKCIJSKE CIJENE

Nova kolekcija jesenskih dekora, zavjesa stigla u Filex! U tijeku je i rasprodaja štofova!

Zavjese vitražice visina od 60 cm do 90 cm po 19 kuna, štofovi već od 39 kuna! U ponudi imaju veliki izbor gotovih zavjesa od 40 cm do 170 cm. Cijene zavjesa već od 26 kuna, zavjese od 3 metra po cijeni od 170 kuna do 190 kuna

Tvrtka Filex tekstil uspješno posluje na istoj lokaciji u Čakovcu i Varaždinu već dugi niz godina.

Stigli su novi štofovi i zavjese jesenskoga dizajna, pamučne tkanine za stolnjake i dekoracije!

Zavjese vitražice visina od 60 cm do 90 cm po 19 kuna, štofovi već od 39 kuna! U ponudi imaju veliki izbor gotovih zavjesa od 40 cm do 170 cm. Cijene zavjesa već od 26 kuna, zavjese od 3 metra po cijeni od 170 kuna do 190 kuna! 

U tijeku je i rasprodaja štofova s odličnim popustima koji sežu do čak 40%, a akcija će potrajati sve do isteka zaliha. Cijene njihovih proizvoda svakako ne želite propustiti!

Iz širokog asortimana proizvoda i usluga izdvajaju besplatno šivanje zavjesa i dekora po mjeri, navlake za stolce, čipku i saten u bojama, stolnjake i salvete veličine 53x53 centimetra u bojama te trake za stolove. Ukoliko tražite nešto od navedenog, znate kome se trebate obratiti.

Akcija trenutno traje u poslovnici u Čakovcu na adresi Uska ulica bb, a ukoliko vam je Čakovec izvan dosega, možete posjetiti i njihove poslovnice u Varaždinu, koje se nalaze u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 3 te Vrazovoj ulici na kućnom broju 8, gdje možete na licu mjesta pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima se uvjeriti u kvalitetu materijala.

Također u Filex-u možete naručiti izradu navlaka za stolice po mjeri:

Sve detalje, kao i ukupnu ponudu, možete pronaći na njihovoj web stranici www.filex-tekstil.hr, dok sve potrebne detalje možete dobiti i putem maila na info@filex-tekstil.hr ili na broju telefona 040/310 697 ili 042/ 212 800, 042/ 214 161.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.