ljetna večer uz glazbu

Održana središnja proslava Dana turizma u Svetom Martinu na Muri, a bliži se i nastavak Forestland ludila u Termama Sveti Martin

Mlin na Muri u Žabniku jedna je od savršenih lokacija za ljetne večeri gdje su se za odličnu atmosferu pobrinuli Dominik Padarić, Danijel Oto, Matija Turk, Gabrijela Hrženjak te plesni par iz studija suvremenog plesa Teuta

Nakon središnje proslave Dana turizma i upoznavanja sa starim zanatima, običajima na tradicionalnoj Povorci starih običaj i zanata, ali i Međunarodnog susreta oldtimera, kolovoz u općini Sveti Martin na Muri opet odzvanja dobrim tonovima i ritmovima. Da je ovaj vikend u Svetom Martinu na Muri zaista bilo živo, idu u prilog i fotografije Središnje proslave s kojih možemo dobiti pravu sliku što običaji zapravo znače za najsjeverniju Općinu Hrvatske. Kako je bilo pogledajte u galeriji.

>> Središnja proslava Dana turizma u Svetom Martinu na Muri

Nepogrešivi tonovi Dominika Padarića opet su krasili Muru

Mlin na Muri u Žabniku jedna je od savršenih lokacija za ljetne večeri uz glazbu. Rijeka Mura, Labirint ljubavi i dobra ugostiteljska ponuda pozivaju na druženje sami po sebi. No, na blagdan Velike Gospe, u srijedu 15. kolovoza postojalo je više razloga za posjet Žabniku. Osim koncerta Dominika Padarića koji je ponovno zagrijao atmosferu među svim prisutnima, nastupali su i Danijel Oto, Matija Turk, Gabrijela Hrženjak te plesni par iz studija suvremenog plesa Teuta.

Nastavak lude Forestland zabave u Termama Sveti Martin

Sigurno ste barem jednom svjedočili najpoznatijem šumskom festivalu kontinentalne Hrvatske i znate o kakvoj atmosferi je riječ. Ovog puta, Forestland se nastavlja u pravom ljetnom summer beach afterparty izdanju na vanjskim bazenima u Termama Sveti Martin. Kupaći, kokteli, sunčane naočale i dobri EDM ritmovi odzvanjat će Svetim Martinom 17. kolovoza od 18 sati. Za upad će biti dovoljno kupiti standardnu ulaznicu za Aquapark, a za atmosferu će biti zadužena 3 DJ-a: Arien, Kay Zrill i TBD. Dobra zabava nastavit će se u Pubu Potkova uz široku ponudu hrane i pića.
Od likovne izložbe do sporta

Dani turizma zaista su prepuni raznovrsnog sadržaja, pa svatko može pronaći nešto za sebe. Osim dobre glazbe, tradicije i povijesti, tu će biti slikarstva i još nogometa. Naime, od četvrtka 16. kolovoza u 18 sati posjetite Međunarodnu izložbu Likovne republike u Galeriji Sveti Martin, a u nedjelju 19. kolovoza navijajte na nogometnom turniru Škole nogometa na igralištu NK Polet. Vidimo se na nekom od događanja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije