Fitness Studio FitLife

Besplatno grupno vježbanje i popusti u Fitness Studio FitLife, cijeli tjedan od 13.8 do 18.8.!

Od 13. do 18. kolovoza u Fitness Studio FitLife možete besplatno grupno vježbati, a također možete i ostvariti popust od 20% na cjelokupnu ponudu programa vježbanja

Poštovani članovi i oni koji će to tek postati, kako bi se zahvalili na dosadašnjoj vjernosti, iz Fitness Studio FitLife odlučili su vas nagraditi s tjedan dana BESPLATNOG vježbanja u svim njihovim grupama i programima. To vrijedi i za nove, buduće članove. 

Od 13. do 18. kolovoza u njihovom će se centru po regularnom rasporedu odvijati treninzi, stoga vas pozivamo da zajedno s Fitness Studio FitLife proslavite uspješnu sezonu 2017./2018. i početak nove 2018./2019. uz POPUSTE i BESPLATNO vježbanje koje su pripremili samo za vas. 

‘Uspješno poslujemo već punih sedam godina, i ovo je prva godina od početka postojanja, a da mi nismo imali potrebe za “ljetnim skraćenim radnim vremenom”. Hvala vam, vi ste zaslužni za to. Radili smo punom parom, snalazili se na sve moguće načine, a sve kako bi naši klijenti nesmetano vježbali i radili na sebi i svojem sveukupnom zdravlju. Stalo nam je do vas, volimo vas i cijenimo, stoga vas pozivamo na tjedan dana BESPLATNOG VJEŽBANJA, kada će sve vaše aktivne članske iskaznice biti prolongirane tjedan dana unaprijed. Ovo vrijedi SAMO za GRUPNI fitnes, dok individualno radimo po regularnom programu i rasporedu’.

Također, cijeli tjedan NA SVE IZ NAŠE PONUDE odobravamo popust od -20%. Bilo radi li se o individualnim ili grupnim programima, cijeli tjedan ćemo vas častiti s popustima. Jedna osoba može uzeti članarinu za samo jedan mjesec jer spajanje članarina nećemo odobriti, broj članova i iskaznica je limitiran’. Članarinu možete aktivirati do kraja ove godine. – istaknula nam je voditeljica Fitness Studio FitLife Ivana Posavec


Na grupne BESPLATNE programe možete dolaziti cijeli tjedan, a evo i njihovog rasporeda; 

Ponedjeljak/Srijeda 
08:00 funkcionalni trening 
17:00 fat burning 
18:00 funkcionalni trening 
19:00 progressive pilates 
20:00 funkcionalni trening 

Utorak/Četvrtak
08:00 fat burning 
17:00 progressive pilates
18:00 funkcionalni trening 
19:00 fat burning 
20:00 funkcionalni trening 

Petak
08:00 funkcionalni trening 
17:00 fat burning 
18:00 funkcionalni trening 

Subota
08:00 fat burning 

Za više informacija kontaktirajte ekipu Fitness Studia FitLife na broj telefona 098 989 67 82 ili Facebook profil Fitness Studio FitLife.

Najnovije