Dani turizma

Najava glazbenog vikenda: Zsa Zsa i Scifidelity Orchestra u Svetom Martinu

Dani turizma u Svetom Martinu na Muri nastavljaju u glazbenom tonu

U nedjelju 8. srpnja započeli su još jedni Dani turizma u Svetom Martinu na Muri zabavnim sportskim događanjima. Ona su se nastavila i narednog vikenda te ih je nepogrešivim tonovima upotpunila Klapa Iskon. Glazbeni nastavak ove manifestacije očekuje vas 28. 7. na spektaklu Halicanum fest kada će Sveti Martin zapaliti Zsa Zsa, Scifidelity Orchestra, Genova band, Hipnoza i Bijela laž. 

Sport, klape i pečeni vol začinili su prve Dane turizma

U nedjelju 8. srpnja na terenima NK Bratstva u Jurovcu održan je seoski turnir, a vikend nakon 13. i 14. 7. sportski su se događaji nastavili na Međunarodnom turniru prijateljstva na igralištu NK Polet u Svetom Martinu na Muri. Nakon nogometaša, 14. 7. na istom mjestu u organizaciji NK Polet nastupala je splitska Klapa Iskon, a mnogobrojni posjetitelji su, unatoč kiši, osim u dalmatinskim pjesmama, uživali u pečenom volu.

Slijedi glazbeni spektakl: Zsa Zsa, Scifidelity Orchestra i mnogi drugi

Nakon sportskog uvoda, 28. 7. slijedi glazbeni spektakl Halicanum fest u organizaciji Savjeta mladih Općine Sveti Martin na Muri, koji će se održati na Izletištu Goričanec u Svetom Martinu s početkom u 19 sati, na kojem će žariti i paliti Zsa Zsa, Scifidelity Orchestra, Genova, Hipnoza i Bijela laž.

Pogledajte OVDJE video

Dođite i zabavite se uz hitove Jelene Žnidarić, rođene Međimurke poznatije pod scenskim imenom Zsa Zsa, čiju se pjesme pokorile top ljestvice hrvatske glazbene scene. Osim nje, zabavljat će vas simpatični i veseli ulični jazz zabavljači Scifidelity Orchestra, polufinalisti hrvatskog Supertalenta. Dobre zabave zaista neće nedostajati jer glazbenu subotu u Svetom Martinu upotpunit će bendovi Genova, Hipnoza i Bijela laž.

Vidimo se u Svetom Martinu na Muri!

Više informacija potražite na visit.svetimartin.hr

Najnovije