Salon vjenčanica Klaudija

Priuštite si vjenčanicu iz snova, posebnu haljinu i zablistajte!

Salon vjenčanica Klaudija pomoći će vam da izgledate jedinstveno i osjećate se zadovoljno na svom vjenčanju

Postoji mnoštvo trenutaka u životu kada želite zablistati i ostaviti savršen dojam, a jedan od važnijih je zasigurno vjenčanje. Kako se u ovom trenutku života svake žene baš ništa ne prepušta slučaju, Salon vjenčanica Klaudija pomoći će vam da izgledate jedinstveno i osjećate se zadovoljno.

U ovom modernom salonu smještenom u Črečanu možete pronaći bogat izbor vjenčanica renomiranih brendova.

Svi spomenuti brendovi nude moderne, inovativne haljine posebnog dizajna i vrhunske kvalitete izrađene od organdija, satena i tila. U salonu vjenčanica Klaudija, koji nudi veliki i povoljan izbor vjenčanica za najam, možete pronaći cijene već od 300 kuna.

Također, aortiman uključuje i svečane haljine, haljinice za klencerice/djeveruše, odjelca haljine za krštenje, jastučiće, podvezice, kitice, košare, nakit te ostala oprema i pokoji stručni savjet. Svaka mladenka dobiva besplatno večernju haljinu u najam ili pak haljinicu za klencerice/djeverušu po vlastitom izboru.

Dozvolite da se za vaš spektakularan izgled pobrine salon vjenčanica Klaudija, koji će u nadolazećim danima organizirati i darivanje s popustom od 50%, stoga pratite naše stranice i osvojite dio posebne ponude.

Ostale informacije možete pronaći na adresi Črečan 11, 40306 Macinec, Facebook straniciSalon vjenčanica “Klaudija” ili pozivom na broj 0915145473.

Najnovije