Uspješna IT tvrtka Serengeti, otvorila svoj ured u Varaždinu i traže developere

U samo mjesec dana, jedna od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj, zagrebačka tvrtka Serengeti d.o.o., otvorila je urede u dva snažna IT grada – Varaždinu i Bjelovaru.

Ova softverska tvrtka prošle je godine obilježila 10 godina uspješnog poslovanja, a dvije godine zaredom našla se je na Deloittovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Srednjoj Europi, bilježeći velik rast prihoda i broja zaposlenika.

Serengeti čini tim od skoro 100 zaposlenika, a čak 80% čine upravo programeri – developeri, vrhunski stručnjaci koji koriste suvremene tehnologije i kompetencije u svakodnevnom poslovanju.

Uvjeti rada su odlični, zaposlenicima se nudi niz pogodnosti a posebno veliku važnost pridaje se zajedništvu i ravnoteži između poslovnog i privatnog života zaposlenika, što su ključne vrijednosti Serengetija. Neprestano zapošljavaju nove djelatnike – od pripravnika pa do iskusnih senior developera, a osim u Hrvatskoj, najviše posluju na području Zapadne Europe.

Cilj otvaranja ureda upravo u Varaždinu je pronalazak kvalitetnih kadrova te svakako blizina Fakulteta organizacije i informatike, sa čijim studentima su do sada ostvarivali uspješnu suradnju. Ovo je još jedna prilika za ostanak u Varaždinu i rad za kvalitetnu hrvatsku tvrtku koja nudi mogućnost rada na domaćim projektima, ali i inozemnim projektima bez napuštanja mjesta stanovanja.

Više informacija o tvrtki Serengeti te pregled otvorenih pozicija možete pronaći na njihovim web stranicama www.serengetitech.com i www.serengeti-careers.com.

Najnovije