Studio Obscura, pečati, fotografiranje i originalni satovi Soopaklox!

Studio Obscura, pečati, fotografiranje i originalni satovi Soopaklox!

Studio Obscura nalazi se u samom centru Čakovca (zgrada Pentagon). Dugi niz godina bave se grafičkom i foto djelatnošću.


Izrada pečata i štambilja:

Studio Obscura  ujedno je jedan od najpoznatijih  proizvođača pečata i štambilja u našoj regiji. Izrađuju  sve vrste pečata, štambilja, suhih žigova, numeratora i datumara. Ovlašteni su za izradu pečata s grbom RH.
 

U Studio Obscura potražite dodatni pribor poput tinti za štambilje, rezervnih jastučića i kožnih torbica i sl.

Uz izradu pečata izrađuju natpisne ploče, (interijer i exterijer) pločice za vrata, inventarske pločice, pločice za vizualnu signalizaciju, ID pličice, pločice za pehare i medalje, drvene plakate i sl.

Trebate li lasersko graviranje i izrezivanje? Studio Obscura Vam najnovijom laserskom tehnologijom može transformirati Vaše natpise, razne oblike, slike ili crteže na: drvo, plexi, tkanina, staklo, koža, kamen, keramika, guma, mramor i dr.

Izaberite materijal i izgravirati će originalni poklon Vašoj dragoj osobi, Vašem poslovnom partneru ili Vašem radnom kolegi… Lasersko izrezivanje raznih materijala i oblika na Vaš zahtjev.


Profesionalno fotografiranje:

Studio Obscura je profesionalni studio za fotografiranje i videosnimanje vjenčanja na području cijele Hrvatske a i izvan nje.

Osim vjenčane terenske fotografije bave se fotografiranjem i videosnimanjem generacijskih obljetnica mature, sportskih manifestacija, kulturnih događaja, proizvodnih procesa, referentnih listi.

U studiju u samom centru grada (zgrada Pentagon) Vam pružaju brzu uslugu fotografiranja za sve vrste dokumenata, iskaznica, pokaza, indexa i sl.
 


Sooplaklox zidni satovi:

Trebate originala poklon? Soopaklox zidni satovi od starih gramofonskih ploča je idealno rješenje.

Soopaklox je jedinstveni sat od starih gramofonskih ploča, u Studio Obscura svaki sat se može napravit po Vašoj želji, kao unikat, Vašim motivom, logom, ideja je mnoštvo!

Pogledajte video:


Satovi dolaze upakirani u kutijama i tako su prigodan poklon u raznim prilikama. Možete ih podići osobno u Čakovcu u Studio Obscura i Zagrebu ili ih šalju na Vašu adresu diljem cijele RH I EU.

Tome Masaryka 22
40000 Čakovec, Hrvatska
T/F: + 385(0)40/311-900
M: + 385(0)98/846-173

info@studioobscura.hr

www.studioobscura.hr

www.fotoobscura.com

www.soopaklox.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije