Super sretan 4. rođendan!

Vodeći regionalni trgovački centar, koji se zbog odlične prometne infrastrukturalne povezanosti, gratis više od 770 parkirališnih mjesta te odličnim izborom mnogobrojnih brendova u međuvremenu isprofilirao kao nezaobilazna i omiljena obiteljska shopping destinacija Međimuraca, u četvrtak, 22. kolovoza, slavi svoj 4. rođendan!

Rođendani Shopping Parka SUPERNOVA Varaždin nadaleko su poznati, čemu u prilog govori činjenica kako je na prošlogodišnjoj proslavi evidentirana fluktuacija od čak više od rekordnih 20.000 posjetitelja! Povodom svakog rođendana Supernova kupcima priprema brojne atraktivne događaje i koncerte, a tako će biti i ove godine.

One najmlađe posjetitelje i njihove roditelje SUPERNOVA časti cjelodnevnim besplatnim sladoledom, kokicama i zabavnim lunaparkom, jednako kao i gratis animacijskim programima koji uključuju facepainting, nastupe plesne skupine, štulaša, klauna, mađioničara, maskote te brojne nagradne igre, dok će se za odrasle pronaći i hladno točeno pivo kao odlično osvježenje za ove vrućine.

Vrhunac zabavne proslave spektakularan je koncert popularnih Careva te Sanje Doležal, Ivane Radovniković i Branke Delić.

 
Društvena odgovornost i profesionalnost – formula za uspjeh i održivost

Inače, omiljena obiteljska shopping destinacija, procijenjena na vrijednost investicije 30 milijuna eura, već četvrtu godinu zaredom svojim uspješnim djelovanjem bilježi ne samo status vodeće regionalne trgovačke lokacije, nego i tendenciju rasta poslovanja. Naime, na zemljištu površine 56.000 m² SUPERNOVA u čak 24 trgovine zapošljava više od 200 djelatnika, a osim što je izabrana u TOP 5 najinovativnijih trgovačkih objekata u okviru srednjoistočne i jugoistočne Europe te u okviru projekta Najbolje u Hrvatskoj već drugu godinu zaredom valorizirana kao vodeća županijska shopping lokacija, također već tradicionalno rado participira i u humanitarnim te društveno angažiranim projektima.

Vidimo se u četvrtak, 22. kolovoza, u Supernovoj u Varaždinu, a do tada sve detalje vezane uz popuste, akcije, rasprodaje i ponudu svih 24 trgovina možete redovito pratiti na:

www.SUPERNOVA.hr

www.FACEBOOK.com/SUPERNOVAvarazdin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije