Novi 308, najveći kandidat za auto 2013. godine, uvjerite se zašto!

308 razloga za užitak! Stigla je osvježena verzija 308-ce. Ne, ovo nije samo dorađena verzija. Novi je to automobil na novoj platformi, prepun inovativne tehnologije.

U novoj generaciji kompaktnog modela iz Peugeota tipičan francuski elegantni dizajn zamijenile su nešto ozbiljnije linije. Čitav automobil je, kao što i u Peugeotu priznaju, izrađen po uzoru na njemačku “školu”. Ovjes je tako osjetno tvrđi, upravljač izravniji, a vozna svojstva mnogo uvjerljivija nego kod prethodnika.

Novi 308 je vrlo inovativan iznutra. Klasične tipke na središnjoj konzoli gotovo da su postale prošlost – ima ih samo pet. Svim važnijim sustavima se tako upravlja zaslonom osjetljivim na dodir. I ostatak kokpita je originalan, s vrlo malim upravljačem i instrumentima smještenima iznad njega kao kod 208. Također po uzoru na gradski Peugeot je 140 kg manja masa što doprinosi ponašanju u vožnji i potrošnji. Motori su od 82 do 155 KS, a najštedljiviji troši 3,7 l/100 km. Najkompaktniji auto u klasi mjeri 425 cm, no prtljažnik ima 420 l. Kao prvi u segmentu u seriji top opreme nudi prednja svjetla potpuno LED tehnologije.


4 razloga za odabir Novi 308:

1. Peugeot i-Cockpit

U Novom 308, Peugeot predstavlja novu arhitekturu mjesta vozača: PEUGEOT i-Cockpit, koji donosi potpuno nov ugođaj vožnje. Minimalistički dizajn ističe 9,7 inčni ekran osjetljiv na dodir te centralni upravljački gumb koji je inspiriran vrhunskim Hi-Fi uređajima visoke klase. Vozač instinktivno otkriva ergonomičnost svih komandi, koje su osmišljene kako bi pružile čim bolji osjećaj vožnje i visok stupanj udobnosti. Profinjeni je to ugođaj, dodatno naglašen lakiranim detaljima unutrašnjosti.

Doznajte više o 9.7″ ekranu osjetljivom na dodir


2. Čisti dizajn

U dizajnu najbolja rješenja karakterizira jednostavnost. Od prvih dizajnerskih skica, upravo je to bila inspiracija za Novi Peugeot 308. Kompaktna limuzina, Novi Peugeot 308 nadilazi prostor i privlači poglede. Elegantne, čiste i dinamične linije odražavaju snažnu osobnost. Tehnologija veliča pozornost posvećenu svakom detalju dok vozač postaje jedno s automobilom. Ambiciozan, Novi Peugeot 308 je luksuzna limuzina dizajnirana kako bi poticala vaše emocije.


>>> Doznajte više o dizajnu vanjštine


>>> Doznajte više o dizajnu unutrašnjosti


3. Efikasnost

Od samog početka, Novi Peugeot 308 bio je osmišljen kao kombinacija performansi i iznimne ekološke osviještenosti. Uporabom novih tehnologija i posvećivanju pažnje i najsitnijim detaljima uspješno je smanjena masa vozila za 140 kg u odnosu na prethodnika.

Njegova silueta donosi iznimnu aerodinamiku dok novi motori donose sasvim novi nivo efikasnosti, uz potrošnju od svega 3,1 l/100 km i emisiju CO2 od manje od 82 g / km.

>>> Doznajte više o smanjenju mase

4. Kvaliteta

U svakom je trenutku posebna pažnja prilikom postupka dizajna Novog Peugeot 308 posvećena iznimnoj kvaliteti. To se već na prvi pogled može primjetiti u svakom materijalu koji je korišten u njegovoj izradi.

 
>>> Doznajte više o kvaliteti

Pozivamo vas u Automobil Lončar na testnu vožnju Novog Peugeot 308 i besplatan pregled i procjenu vašeg rabljenog vozila!

Automobil Lončar:

ČAKOVEC
Braće Graner 8

Telefon: 040 63 89 92


VARAŽDIN

Gospodarska 29c

Telefon: 042 24 22 22

Web: www.automobil-loncar.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije