Do 50% popusta za unikatna djela u Klesarstvu Baranašić

>> Do 50% popusta za unikatna djela u Klesarstvu Baranašić

Posjetom grobljima diljem Međimurja za oko su Vam sigurno zapela nadgrobna obilježja koja stvaraju klesari. Vidljivo na prvi pogled od standardnih nadgrobnih obilježja kako vizualno tako kvalitetom obrade, ako pozornije obratite pažnju, ističu se nadgrobni spomenici Klesarstva Baranašić.

Naročito je vidljivo kako je svaki uradak malo remek djelo za sebe, svaki nadgrobni spomenik izrađen u Klesarstvu Baranašić je unikat. Posebice se vidi kako se velika pozornost pridodaje vizualnom izgledu, kompaktnosti te estetici izgleda samog nadgrobnog spomenika.

Posjetom Klesarstvu Baranašić dobili smo dojam o istinskom umjetničkom obrtu koji posluje od 1989. godine te je opremljen vrhunskom tehnologijom za obradu kamena.

U Klesarstvu Baranašić svaki potencijalni kupac ima što za vidjeti i odabrati, jer nude preko 300 različitih vrsta granita ,mramora, travertina. U izložbenom salonu Klesarstva Baranašić možete vidjeti stvarna umjetnička djela izrađena u granitu, mramoru, onixu.

Klesarstvo Baranašić je u jesensko-zimskom razdoblju pripremilo velike pogodnosti za svoje kupce POPUSTIMA: -50% exclusive modeli, -30% nadgrobni spomenici i grobnice, -20% nadgrobna galanterija (lampaši, vaze, urne, križevi, slova…).

Klesarstvo Baranašić možete posjetiti u Palovcu na adresi Glavna 103 te ih kontaktirati telefonom na broj 098/632-237 (Danijel).
Posjetite Klesarstvo Baranašić da vidite Umjetnost u kamenu.

Najnovije