Iznenadite sebe za kraj godine: Posjetite Salon ljepote Perla

Da biste bili zadovoljni sobom, nije potrebno puno vremena i novca, tek povremeni odmak od stresne svakodnevice kroz opuštajuću masažu, osvježenu kožu lica ili make-up koji će Vas iznenaditi i razveseliti.

Želite li i vi zablistati u zadnjim mjesecima ove godine dođite u Salon ljepote Perla u Poslovni centar Aurora u Čakovcu.

Ljepota dolazi iznutra, ali sigurno je da na tom putu treba pomoć!

U vrlo moderno i ugodno uređenom prostoru Salon ljepote Perla nudi vam:

Ponuda tretmana lica: njega, čišćenje, hylauron”lifting” tretman lica, make up, bojanje obrva i trepavica. U ponudi i japansko iscrtavanje obrva!



Od tretmana lica ultrazvukom: face lifting tretman i anti blush-uklanjanje crvenila i hiperpigmentacije

Novo u ponudi tretmana lica nam je tretman glikolnom kiselinom!



Do kraja studenog imamo 30% popusta na ultrazvučno čišćenje lica.

Iskoristite i 20 % popusta na trajni lak ruku.



Otklonite napetost i vratite svome tijelu vitalnost i životnu energiju u Salonu ljepote Perla uz masaže: antistresna, klasična, sportska, aromamasaža, medicinska, refleksna masaža stopala i ručna limfna drenaža, klasična i “hard” anticelulitna masaža.



Poklon bon je idealan dar za godišnjice, rođendane, blagdane ili za darivanje poslovnih suradnika stoga su Salonu Perla za vas pripremili poklon bonove sa svojim uslugama!

Kontakt: 099 518 3486, Adresa: Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora Čakovec, Radno vrijeme: ponedjeljak i srijeda od 8:00 do 15:00 sati. Utorak, četvrtak i petak od 12:00 do 19:00 sati. Subota 8:00 do 13:00 sati. Facebook
Najnovije