Savjeti iz Zaksa: Kako do savršenih zaruka na Valentinovo!

>> Savjeti iz Zaksa: Kako do savršenih zaruka na Valentinovo!
>> Savjeti iz Zaksa: Kako do savršenih zaruka na Valentinovo!

Na Valentinovo, Dan zaljubljenih, samo u Americi zaručit će se više od 6 milijuna parova! Za te parove, zaruke na Valentinovo najromantičniji su mogući način kojim će svoju vezu unaprijediti i dići na jedan sasvim novi nivo.

Postoji niz olakotnih okolnosti koje zaruke na Valentinovo čine manje kompliciranima nego da to učinite neki drugi dan u godini:

LAKO PLANIRANJE: mnogi restorani, toplice, barovi i ostala romantična mjesta imaju spremne ponude za parove – potrebno je samo odabrati gdje će biti to “Vaše” mjesto. Najbolje zlatarnice i srebrnarnice u zemlji već tjednima prije Valentinova imaju spremnu paletu zaručničkog prstenja od zlata i srebra te ostalog nakita za dar te su u ovo doba godine navikli na pitanja i narudžbe u zadnji trenutak.

ROMANTIKA: Pomoću romantičnog okruženja ispunjenog dijamantima, srcima, ružama i čokoladama, koji su svojevrsni zaštitni znak Valentinova, veća je šansa da će odgovor na Vaše pitanje biti: Da!

INTIMNOST: Za razliku od Božića, Uskrsa i ostalih blagdana, Valentinovo je intimni praznik u kojem sudjelujete samo vas dvoje, a ne cijela obitelj. Upravo ta privatnost parovima daje savršenu priliku da provedu vrijeme zajedno prije nego što će veselu vijest objaviti cijelom svijetu.

Kako Vas ništa ne bi omelo na putu do savršenih zaruka te kako bi Vaše dugo planirano romantično iznenađenje bilo ugodno, na vrijeme saznajte broj zaručničkog prstena koji trebate kupiti svojoj dragoj, savjetovala je Nikolina Kefeček iz zlatarnica ZAKS – najvećeg hrvatskog lanca za prodaju zlatnog nakita.

Prema njezinim riječima, u ZAKS-u uvijek savjetuju da ako ne možete neprimjetno saznati odgovarajući broj prstena, posegnite za malim bezbolnim trikom: privremeno, na nekoliko sati, otuđite bilo kakav prsten Vaše drage.

“Donesite nam prsten u ZAKS i njega ćemo u sekundi izmjeriti te na taj način saznati koji Vam broj zaručničkog prstena treba. Kada dođete kući, taj “stari” prsten neprimjetno vratite na mjesto gdje ste ga našli, a u ZAKS se vratite za nekoliko dana i preuzmite odabrani zaručnički prsten na koji smo Vam u međuvremenu besplatno ugravirali poruku po želji”, rekla je Nikolina Kefeček.

Zahvaljujući vlastitoj, hrvatskoj proizvodnji, u ZAKS-u Vam mogu ispuniti gotovo svaku želju, a dobro je znati da su u posljednje vrijeme najpopularniji zlatni prsteni s jednim centralnim kamenom- dijamantom, odnosno briljantom. “U ZAKS-u se naročito sada povodom sezonskog sniženja od 25 posto, zlatni prsten s briljantom može kupiti po cijeni već od 1500 kuna“, kaže Nikolina Kefeček.

Ipak, ukoliko želite jednostavniju varijantu, u srebrnarnicama ARGENTUM potražite zaručnički prsten izrađen od srebra. U ARGENTUM-u možete birati između mnoštva modela, a zaručnički prsten može biti bilo koji – glavno je da Vam se sviđa jer nosit će se zauvijek.

Više informacija: www.zaks.hr

Argentum nakit nikada privlačniji!

Samo jedan pogled na mladu glumicu Ornelu Višticu koja u kampanji ARGENTUM srebrnarnica predstavlja novu kolekciju nakita na velikom sniženju, pravi je motiv da svratite u Argentum kako biste provjerili što vam ovoga puta nude.

Glumica Ornela Vištica i nakit Argentuma nikada nisu bili privlačniji spoj: elegantna i nevjerojatno senzualna mlada glumica zasjala je srebrnim nakitom koji se sada može kupiti po cijenama nižim za 50 posto, dok se 40 posto sniženja odobrava na satove.

Stoga, iskoristite priliku i kupnjom modernog nakita trajne vrijednosti darujte sebe ili svoje bližnje. Posjetite najbližu srebrnarnicu ARGENTUM i uvjerite se u prepolovljene cijene modernog nakita te sniženih cijena satova renomiranih brandova kao što su Jacques Lemans, Sector, Slazenger, Just Cavalli, Galliano i ostali koji sada stoje prosječnih 750 kuna.

Za kupnju svakog komada nakita u Argentumu dobivate i potvrdu kvalitete, certifikat da je nakit izrađen od srebra finoće 925, a snižene cijene vrijede bez obzira na način plaćanja.

Više informacija: www.argentum.hr

Najnovije