Do savršene figure u Ljupka Centru Ljepote!

Drage dame, djevojke, žene započnite već sada s tretmanima za mršavljenje tako da do proljeća i ljeta budete spremne pokazati novu figuru!

Iskoristite tretmane po povoljnim cijenama u Ljupka Centru Ljepote:

Kavitacija + Radiofrekvencija + Limfna drenaža – 300 kuna

Anticelulitna masaža + Vakum tijela + Caci mršavljenje – 300 kuna

Caci mršavljenje+ Lipolaser vakum tijela s radiofrekfencijom + Pill of maska – 450 kuna

U Ljupka Centru Ljepote možete dobiti besplatno savjetovanje o tretmanima za mršavljenje i besplatno elektrostimulaciju aparatom Caci od 30 min, a narudžbe primaju na email: ljupka.beauty@gmail.com

Što je Radio Frekvencija?

Radio frekvencija je potpuno neinvazivan ugodan tretman napredne tehnologije koji stvara toplinu duboko pod kožom te inicira i pospješuje lipolizu masnih stanicu kao i staničnu razmjenu uz što regenerira i zateže kožu. Svojim rotirajućim kretanjem molekula duboko pod kožom osim što pospješuje topljenje masnih naslaga stimulira i regenerira i fibroblaste te elastin u koži. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan te relaksirajući za klijenta.

Na tretiranim mjestima lokalna temperatura kože podiže se na onu između 39-42 stupnja na dubini od 5 cm te se tako održava određeno vrijeme dovoljno za pozitivan i iznenađujuće vidljiv trenutni efekt no taj prvi efekt je samo početak jer se krajnji efekt dobiva u narednih nekoliko mjeseci.

Tretmani su, osim za mršavljenje i smanjenje celulita te pomlađivanje kože, odlični i za POSTPOROĐAJNE probleme, ali pogotovo za PRED LIPOSUKCIJU I POST LIPOSUKCIJU.

Što je limfna drenaža?

U zadnje vrijeme sve se više priča o raznim tretmanima koji mogu ne samo ujljepšati određenu osobu, nego isto tako odgoditi sve one procese koji dolaze prirodnim putem. Tu se prije svega misli na pojavu bora, akni i naravno celulita. Posebno popularnim tretmanom smatra se upravo limfna drenaža čija primjena ide na nekoliko područja. Naravno da se cijeli proces kao što ime govori orijentira oko same lifme.

Ako niste znali limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina.

Sastoji se od bijelih i crvenih krvnih stanica, a dok kruži ujedno prolazi kroz žlijezde poznatije kao limfne žlijezde čiji je glavni zadatak usmjeren na pročišćavanje limfi od svih bakterija koje se tamo mogu naći.

Naime za sve one koji nisu znali limfa je itekako ključna budući da svakoj stanici prenosi kisik dok na povratku preuzima otpadne tvari koje mogu štetiti i opet se vraća u krvotok. Vezano uz limfu u zadnje se vrijeme spominje i limfna drenaža.

Upravo ona može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.

Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.

Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata.

Što je tretman vakum tijela?

Odlično djeluje na poboljšanje prokrvljenosti dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela. Slabi protok krvi i limfe uzrok su nastanka celulita. Tretmani vakumom bitni su dio svakog anticelulitnog tretmana.

U kombinaciji sa kavitacijom, radiofrekvencijom, limfnom drenažom i ostalim našim tretmanima , osigurava izvrsne rezultate u preoblikovanju tijela i smanjenju celulita.

Osim u sklopu anticelulitnih tretnama, vakum se koristi i kao masaža mišića. Prokrvljuje mišiće i opušta ih. U kombinaciji sa ručnom masažom ili kao zasebni tretman, zasigurno će donijeti do ublažavanja bolova mišića, kao i cjelokupnog osjećaja ugode.

U Ljupka Centru Ljepote možete dobiti besplatno savjetovanje o tretmanima za mršavljenje i besplatno elektrostimulaciju aparatom Caci od 30 min, a narudžbe primaju na email: ljupka.beauty@gmail.com

Najnovije