Posjetite Medikol u srpnju i riješite problem znojenja po akcijskoj cijeni!

Botox terapijom protiv znojenja!

Ljetujte bez neugodnih mrlja i mirisa od znoja. Za samo 15 minuta do rezultata koji traju i do 12 mjeseci.

Botox je prirodni pročišćeni protein proizveden pomoću bakterije Clostridium botulinum, koji se primjenjuje od početka 70-ih u raznim granama medicine, uključujući neurologiju, oftalmologiju i pedijatriju, a u estetskoj medicini koristi se više od 20 godina.

U posljednjih desetak godina postao je jedan od najpopularnijih i najdjelotvornijih estetskih tretmana za uklanjanje bora i liječenja prekomjernog znojenja.

Tretman Botoxom jednostavan je i bezbolan nekirurški tretman koji traje svega nekoliko minuta a rezultati traju i do 6 do 12 mjeseci!

Hiperhidroza je prekomjerno nekontrolirano znojenje lica, pazuha, dlanova, prepona ili stopala a javlja se u djetinjstvu i ostaje do kraja života. Postoje nekoliko vrsta liječenja,jedna od njih je i tretman Botox-om koji se radi u Centru za estetsku medicinu Medikol. Tretmani Botox-om se rade tako da se prvo aplicira lokalni anestetik i led, omogučavajući našem klijentu maksimalnu udobnost i bezbolnost prilikom injiciranja.

Zatim Botox apliciramo u kožu pri čemu dolazi do smanjene proizvodnje znoja. Sama aplikacija traje 10-15 minuta, ovisno o mjestu apliciranja. Botulinum toksin blokira oslobađanje acetilkolina u kolinergičnim živcima koji inerviraju žlijezde znojenice i tako smanjuje produkciju znoja. Znojenje se reducira za čak 80-100%, a rezultati traju i do 12 mjeseci.

Posjetite Medikol u srpnju i riješite problem znojenja po akcijskoj cijeni, za samo 2549 kn.

Starenje prepustite drugima!

www.medikol-ustanova.hr

Najnovije