Vijesti / Promo
Promo
Novo u Medikolu - Odjel medicinske kozmetologije

Novo u Medikolu - Odjel medicinske kozmetologije

Od sada svi klijenti i pacijenti Medikola mogu koristiti i usluge novootvorenog Odjela medicinske kozmetologije. S obzirom na sve veću potražnju određenih usluga iz medicinske kozmetologije Medikol je odlučio proširiti svoju ponudu.

Tako uz Centar estetske medicine, koja nudi isključivo neinvazivne estetske tretmane, možete uživati u različitim vrhunskim kozmetičkim tretmanima lica za NJU I NJEGA poput čiščenja i njege lica, anti-age programu, tretiranje problematične i aknaste kože i kemijskim pilinzima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponudi se nalazi i popularan tretman SPM tretman lica i vrata koji se koristi za zatezanje kože lica,vrata, podbratka; za oporavak kolagena, za smanjenje i sprečavanje natečenosti lica i podočnjaka i za poboljšanje metaboličkih promjena u koži.

Nije zaobiđena niti njega tijela tako da se možete prepustiti u stučne ruke tima i uživat u antistress i aromatherapy masažama, ali i u popularnoj masaži medom u trajanju od sat vremena.Uz sve to priuštite svojoj koži najbolje tretmane, Istrian wine therapy i Luxury body peel, nakon kojeg će Vam koža biti itekako zahvalna.

Cilj Odjela medicinske kozmetologije u Medikolu je pružiti Vam vrhunsku uslugu i Vašoj koži podariti ljepotu i zdravlje. U tretmanima koristimo neškodljive preparate po stručno propisanim procedurama te nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

Povodom otvaranja, u Medikolu su Vam pripremili ugodno iznenađenje! Svi ljubitelji dermalnih filera ovaj tjedan si mogu priuštiti tretman za samo 2000 kn.

'Hijaluronski dermalni fileri su u posljednjih nekoliko godina postali zlatni standard za popunjavanje bora lica. Ovdje, u Centru za estetsku medicinu, koristimo dermalne filere koji se u tijelu biološki razgrađuju na prirodan i siguran način, a nestaje iz tijela kada se u potpunosti resorbira. Prednost modernih filera jest da nisu permanentni te u tome što ih nije potrebno testirati na alergije jer nisu životinjskog porijekla, za razliku od kolagenskih filera koji potječu iz životinjskog kolage.', ističe dr. Irijana Rajković.

S obzirom da su tretmani dermalnim filerima učinkoviti i brzi, tretman traje svega 15-ak minuta, oni su zaista postali dio naše svakodnevnice. Popunjavanje bora, konutriranje lica i korekcija ožiljaka, pomlađivanje vrata i dekoltea, korekcija bora i opuštene kože samo su dio ponude Centra za estetsku medicinu Medikol, a koji je ovaj tjedan dostupan svima. Budite lijepi i zdravi.

Posjetite Medikol, na adresi Franca Prešerna 13, i uživajte u vrhunskim tretmanima. Za Vas i vaše tijelo,samo najbolje!

www.medikol-ustanova.hr

ČAKOVEC: Franca Prešerna 13

Radno vrijeme: pon-pet od 07 do 20 h

Tel: 040 638 520, Mail: estetikacakovec@medikol.hr

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.