Alpro Šardi – vaš pouzdan partner za prozore i vrata

>> Alpro Šardi vaš pouzdan partner za prozore i vrata

Prilikom donošenja odluke o energetskoj obnovi obiteljske kuće ili višestambene zgrade, prozori su među prvim stavkama koje padaju na pamet. Sasvim logično: iako u površini vanjske ovojnice zgrade sudjeluju tek s 15-20 %, njihov udio u energetskim gubicima može biti i do 50 %. Dakle, relativno jednostavnim zahvatom zamjene dotrajalih ili energetski neučinkovitih prozora ostvarujemo nesrazmjerno veliko smanjenje troškova grijanja i hlađenja prostora.

Suvremeni sustavi prozora i vrata Alpro Šardi izrađeni od profila Kömmerling, jednog od globalnih lidera u branši, zadovoljavaju sve uvjete za niskoenergetsku, a u odgovarajućim izvedbenim varijantama i pasivnu gradnju.


Od prozora i vrata, preko kliznih stijena do sada nezamislivih dimenzija, pa do roleta, grilja i škura, Alpro Šardi će vam pomoći u ostvarenju svih vaših zamisli – neiscrpnim izborom boja i oblika, površinskih obrada, inovativnim sustavima aluminijskih obloga, omogućit će vam individualne i neponovljive prozore i vrata koji, osim toga, zadovoljavaju i premašuju zahtjeve hrvatskih i EU propisa, kao i uvjete natječaja za poticaje kod energetske obnove objekata.

Posjetite nas, pošaljite e-mail s upitom ili jednostavno nazovite na tel.: 040 861 511 i ostvarite san o ugodnom i zdravom stanovanju uz značajne uštede.

Više informacija na: www.alpro-sardi.hr

Najnovije