Aromavita – najbolja medicinska masaža u Varaždinu i okolici

Poznata je stvari da je masaža najlakši put koji vodi do opuštanja i očuvanja zdravlja, što je posebice važno u današnjem napetom 21. stoljeću, gdje pojedinac najmanje vremena ima za sebe, pored poslovnih, obiteljskih te brojnih društvenih obaveza. Svjesni su toga posebno u Aromaviti – salonu za masažu u Varaždinu, s kojim vam je zdravlje nadohvat ruke.

Na adresi Kurelčeva 5, u Varaždinu, smjestio se salon za masaže Aromavita. Adresu i salon brojni Varaždinci i Međimurci već dugo poznaju, jer se na toj lokaciji nalaze već tri godine, a uz ranije iskustvo u Ludbregu, sveukupno salon postoji čak sedam godina.

Masaža je izuzetno bitna, jer osim što se rješavate bolova, odnosno oporavljate od operacija ili ozljeda, činite dobro za cijeli organizam. Masaža tako kožu čini mekšom i sjajnijom, poboljšava krvotok, razgrađuje celutil, smanjuje potkožne masnoće i jastučaste nakupine. Poboljšava se i izmjena tvari, reklaksiraju i toniraju mišići, a jača se i otpornost organizma, čini tijelo lakšim i puni ga energijom.

Sve to, zasigurno su više nego dovoljni razlozi za posjet salonu za masažu Aromavita. Aromavita se vrlo ozbiljno bavi medicinskom masažom, a u svojem timu imaju zaposlene profesionalne fizioterapeute i fizoterapeutkinje te maserke iz varaždinskog i međimurskog kraja. Timu se odnedavno pridružila i kolegica iz Rusije, koja će upotpuniti ponudu Ruskom masažom.

Osim u salonu, u Aromaviti dolaze i u kućne posjete, na lokacije gdje god vam paše, a dio tima je i u pripremama za odlazak na ljetnu sezonu, gdje će na plažama Jadrana raditi masaže.

Salon radi svakim radnim danom od 11 do 19 sati te subotom do 13 sati. Ljubazan tim fizioterapeutkinja i maserki, dočekat će vas uvijek s osmijehom, a u salonu Aromavita poručuju da i iz salona svi izlaze s omijehom na licu.

Trenutno je u tijeku i akcija, gdje se čak pet masaža nudi za svega 220 kuna.

Svi zainteresirani za masaže mogu se ili javiti direktno u salon, ili na telefon 091 625 25 24, odnosno na e-mail info@aromavita.hr.

Aromavita poklanja 2*2 tretmana i masaže

Čitateljima eMedjimurja salon za masažu Aromavita poklanja 2*2 tretmana masaže. Sve što trebate je polajkati FB stranicu salona https://www.facebook.com/aromavitavarazdin/ i u komentaru ispod ovog teksta ostaviti svoje podatke. Komentari se primaju do četvrtka u 12 sati, kada ćemo odabrati sretne dobitnike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije