Dođite na servis vozila u AMC Međimurje

AMC Međimurje ovlašteni je serviser vozila Ford, Fiat, Alfa Romeo i Volkswagen. Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju motornih vozila i stalna edukacija djelatnika servisa rezultiraju visokom kvalitetom redovnog održavanja i popravaka vozila.

Na sve originalne dijelove kupljene kod nas dajemo jamstvo, kao i na obavljen rad naših mehaničara. U sklopu prodajno-servisnog centra djeluje automehaničarska radionica, autooptika, te autolimarska i autolakirerska radionica.

Radionica je opremljena najnovijim originalnim mototesterima (Ford, Fiat, Volkswagen), kao i svim ostalim potrebnim uređajima za redovno održavanje i servis vozila.

Stoga Vam, između ostaloga, možemo pružiti sljedeće usluge:

– redovno održavanje vozila
– analiza ispušnih plinova
– punjenje klima uređaja u vozilu
– čišćenje dizni
– testiranje akumulatora
– ispitivanje kočnica i amortizera
– zamjena guma i balansiranje kotača
– ispitivanje geometrije ovjesa (optika)
– testiranje servisnog ključa za VW vozila
– sve vrste autolimarskih usluga (popravak limarije, lakiranje…)
– pranje vozila

Također raspolažemo vlastitim skladištem sa velikim brojem odmah dostupnih originalnih dijelova. Osim ovlaštenog servisiranja navedenih marki, kvalitetno servisiramo i SVE ostale marke vozila izvan garantnog roka.

U tijeku je mjesec sigurnosti u Volkswagen servisu, što znači da svi vlasnici VW vozila mogu za samo 49 kuna dobiti detaljni pregled vozila.

AMC Međimurje d.o.o., Športska 8, 40 000 Čakovec
E-mail servisa: servis@amc-medjimurje.hr, servis vozila: 040 328 777

Radno vrijeme servisa je radnim danom od 7 do 17 sati, te subotom od 7 do 12 sati. Veselimo se Vašoj posjeti! Vaš AMC Međimurje!

Najnovije