Mura računala – petogodišnje jamstvo i super cijene u Power Computersu!

U današnjem poslovnom i privatnom svijetu, pouzdano računalo je nešto prema čemu svi teže. Bilo da se radi o poslovnim ili privatnim korisnicima, iz Power Computersa ističu Mura računala kao savršena za sve vaše potrebe.

MURA računala su namijenjena kućnim ili poslovnim korisnicima za svakodnevni rad, a posebice ih cijene korisnici kojima su potrebne grafički jače aplikacije (igre ili poslovni programi).

Naziv Mura odabran je jer su iz Power Computersa željeli svoj brand vezati uz Međimurje, a rijeka Mura je odabrana zbog svoje ljepote, snage i lokalne prepoznatljivosti.

Mura računala dolaze u tri linije – Champion, Office i SFF.

Mura Champion su brza uredska računala bazirana modernoj SSD tehnologiji i bez DVDRW pogona, upravo SSD im omogućava i do 10 puta brže otvaranje programa. Mura Office su klasična uredska računala s HDD-om i DVDRW-om.

Mura SFF su računala smještena u kućištima malih dimenzija, tako da se mogu uklopiti u bilo koji ambijent.

Iz Power Computersa napominju kako sva računala mogu biti s Windows programom ili bez njega, a sve po potrebi korisnika.

Mura X računala namijenjena su za gaming ili zahtjevnije grafičke programe, a sastavljena su od biranih komponenata i napravljena su u atraktivnim gaming kućištima. Prema potrebana kupaca, sva računala se mogu modificirati prema njihovim specifikacijama.

Sva Mura i Mura X računala dolaze s 80 Plus napajanjima, tako da korisnici mogu dobiti maksimum snage i sigurnost u radu računala.

Kvalitetu i odličnu cijenu Mura i Mura X računala prepoznale su i brojne informatičke tvrtke po cijeloj Hrvatskoj, tako da su ih uvrstile u svoj asortiman, a ono po čemu se Mura računala razlikuju od ostalih jest činjenica da su Mura računala među rijetkima koja imaju petogodišnje produženo jamstvo i to stvarno, a ne preko osiguranja, gdje ako kupac zadovolji jamstvene uvijete dobiva zamjenu robe za drugu.

Mura računala dostupna su u dućanu Power Computers na Trgu Republike 6 u Čakovcu, u Robnoj kući Međimurka, gdje se i sami možete uvjeriti u kvalitetu i sigurnost koju pružaju Mura računala, dok sve ostale informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 040/310-522 ili putem maila na prodaja@pc1.hr.

Posjetite njihove web stranice ili prolistajte katalog.

Najnovije