AMC Međimurje: Svratite na Špancirfest i uhvatite odlične ponude

Auto moto centar Međimurje postoji i djeluje od 1995. godine, a ove godine priliku za istražiti njihovu ponudu dobili su i Varaždinci, ali i svi oni koji su odlučili posjetiti Špancirfest.

Naime, AMC Međimurje po prvi puta izlaže svoja vozila na Špancirfestu, a upravo iz tog razloga, pripremili su i odličnu Špancir ponudu za sve koji razmišljaju o kupnji novog limenog ljubimca.

Iz svoje pogate ponude tako su izabrali vozila marke Ford, koja su svojim atraktivnim cijenama i odličnim performansama privukli veliku pozornost šetača. No, kako ne bi i ostali bili zakinuti, iz AMC-a Međimurje poručuju da iako Špancirfest završava, njihova akcijska ponuda će ostati dostupna zainteresiranima i nakon završetka festivala.

Ako razmišljate o kupnji novog vozila ili jednostavno želite isprobati udobnost automobila, možete to učiniti još ove nedjelje na Trgu slobode u Varaždinu, odmah iza crkve Svetog Nikole, a ukoliko ne stignete do Varaždina, cijelokupnu ponudu vozila AMC-a Međimurje možete razgledati cijele godine u Športskoj ulici na kućnom broju 8 u Čakovcu ili na njihovoj Internet stranici.

Također, za sve posjetitelje njihovog štanda i prolaznike pripremili su i bogat program, pa tako možete sudjelovati u njihovim nagradnim igrama, dok će na sva vaša pitanja odgovoriti stručni i ljubazni zaposlenici.

Za sva pitanja i nedoumice možete im se obratiti i putem maila, ali i na broj telefona 040/328 750.
Najnovije