Dan vjenčanja i gurmanski vikend u Fortuni uz chefa Dinu Galvagna

Dragi gosti, ljubitelji dobre hrane i zabave, ovog puta restoran Fortuna Mala Subotica priprema za Vas zanimljiv vikend.

U petak, 16. rujna, organiziramo Dan vjenčanja. Želimo pozvati sve buduće mladence, koji su u potrazi za svadbenom salom ili će to tek biti, da svakako navrate do nas jer imamo štošta dobro za pokazati. Moći ćete doživjeti pravu svadbenu atmosferu u kompletno uređenoj sali. Tome će doprinijeti dragi nam prijatelji, u prvom redu cvjećare Letizia iz Varaždina, Ruža iz Male Subotice, Magnolia iz Domašinca te Flora iz Pribislavca.

One će svojim cvjetnim dekoracijama prezentirati svoj rad i dočarati ambijent lijepog vjenčanja. Mladenke će zasigurno svojom izložbom privući salon vjenčanica Vesna Sposa koji nam također dolazi u goste i na Dan vjenčanja osigurava posebne popuste. Predstavit će se i Foto DaVu te Domaća radinost Dinin kutak.

Restoran Fortuna svaki će par počastiti sa degustacijom raznih jela sa svadbenih jelovnika.

Sve zainteresirane informirat ćemo o svadbenoj ponudi, kako hrane tako i pića, o cijenama i svemu ostalom što ih eventualno može zanimati, što svim mladencima darujemo, a što se dodatno naplaćuje. Također nam se pridružuju vina “Cmrečnjak” koja su u restoranu Fortuna od samog početka. Mladenci mogu degustirati “Urbanski biser” koji poslužujemo na našim svadbama.

Gost večeri je i poznati chef Dino Galvagno koji će se rado družiti sa svim prisutnim mladencima. Ostaje kod nas do kraja vikenda no o tome nešto više u nastavku. Ukoliko ugovorite datum vašeg vjenčanja kod nas u petak, 16. rujna, darujemo Vam vrijedan poklon, našu dekorativnu rasvjetu koju također možete vidjeti u sali.

U subotu, 17. i nedjelju, 18.rujna, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i uživaju u delicijama chefa Galvagna. Uz pomoć našeg vrijednog kuharskog tima pripremati će meni sa četiri slijeda jela:

– Hrskava dimljena slanina i quesadille od buče s kremastim sirom, krema od žutanca i pjena od pečenice, salata od kiselice, te slani hrskavi kukuruz,
– Ravioli od bosiljka punjeni kozicama u raguu od svježe rajčice i divljeg koromača, ulje limuna i kozica,
– Veprova lopatica marinirana sa šljivama, začinima i crvenim vinom, guščja jetra i gljive, pire sa slanim krokantom od pšenice i lješnjaka, coulis od drijenka i pečeno korjenasto povrće,
– ‘pudding’ od maka i kolač od heljde s confiteom od kruške, sladoled od heljde, sirup od kave i krema od limuna.

Meni koji je Dino kreirao podložan je promjenama jer se radi o lokalnim sezonskim namirnicama. Priprema i nekoliko iznenađenja za sve goste, no to ćete saznati kada dođete. Cijena menija iznosi 165 kun. Početak večere u subotu bi bio u 20 sati, a za nedjelju smo isplanirali ručak od 12 sati.

Veselimo se svima koji dođu i vjerujemo da ćete se lijepo provesti u našem restoranu. Molimo Vas da se za rezervaciju mjesta, javite telefonom na 631-144.

Najnovije